Opis

Skupna O2 Senzor Lokacijah, Servisni Intervali, & Uporabne Povezave

Vozila in del proizvajalci včasih uporabljajo različno terminologijo, kot diagnostična orodja za identifikacijo senzor pozicije.Regardlessof vozila motor usmerjenosti, desno ali levo bank je določena z ogledom motorja od zadaj (nasproti pogon pasovi).

SPECIFIKACIJA :

Pogoj: Nova

Ma nufacturer Del Nu mber: 7603950

Izmenjave Del Nu mber: 7603950 0258027017

PACKAGE VSEBINA :

1PCS Oxygen Senzor

"Prosimo, preverite številko Dela in postavka pics jasno,potrditev primerne za vaše potrebe."

VGRADNJO :

Za Citroen, Peugeot

OPOMBA:

To je NOVI Del , se Lahko malo prašnih iz skladišča uporabo in ima nekaj manjših prask.Preglejte vse slike skrbno in preberite opis pred nakupom.Združljivost nudimo točna, čeprav morda ne zagotavlja 100%.Priporočamo, da se ujemajo deli s tvojimi, ali pa se obrnite na prodajalca.

Povratne informacije : nudimo garancije za večino predmetov.Kakršna koli vprašanja , se obrnite na nas pred pusti nevtralne ali negativne povratne informacije .Za vse zavajajoče ali napačne opis v seznamu, ki povzroča zlo-nakup, vljudno prosimo, da nas opominjajo, tako da bomo lahko izboljšali oglasi in nenehno ponuja boljšo izkušnjo nakupa za vas in za vse naše stranke, kot tudi.Hvala!

PIŠITE NAM :

Če na katero koli vprašanje, ki je prišel v mislih, vas prosimo, čutil prostega, da nas kontaktirate preko e-Sporočila.Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želim srečno nakupovanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5