Opis

Prenosni Nosljivi Osebnih Fan 4-stopenjski 20000mAh Hlajenje Pasu Ventilator za Polnjenje Električni Ventilator Hladilnika Dual Air Outlet v Sili Mobilni Moč Močni tok Zraka za Outdoorfor/Jobsite/Kmetije,/Potovanja/Ribolova

Funkcija:

1. Edinstven Design: Naša prenosni pas fan funkcije teleskop, kot so oblikovanje, ki je tako stilsko in funkcionalno.Svoje pasu posnetek in vratu traku design omogoča prostoročno uporabo, zaradi česar je priročen in enostaven za uporabo.

2. Zmogljivo Delovanje: Z dual air vtičnice in štiri nastavljive hitrosti vetra, naše nosljivi osebnih fan prinaša do 15m/s močnih pretok zraka, zagotavljanje vam bivanje kul in udobno, tudi v vročem vremenu.To je odlična izbira za na prostem delavcev ali vsakogar, ki potrebuje olajšave iz toplote.

3. Dolgotrajno Življenjsko dobo Baterije: Naše pasu posnetek ventilator je opremljen z vgrajeno 20000mAh baterija, ki zagotavlja do 13 ur neprekinjenega delovanja z enim polnjenjem.Ta pas fan funkcija zagotavlja, da imate dostop do svež vetrič, kamorkoli greste, brez skrbi zmanjkuje moči.

4. Vsestranska Uporaba: Naši hlajenje pasu fan je primerna za obseg dejavnosti na prostem, vključno s pohodništvo, ribolov, kampiranje, plaža in potovanj.To je tudi odlična izbira za uporabo v zaprtih prostorih delavcev, ki potrebujejo hlajenje rešitev, kot so kuharji ali tovarniških delavcev.

5. Celoten Pribor: Naše visi vratu ventilatorja prihaja s podatkovnim kablom USB, vratu traku in pas pasu, ki vam daje vse dodatke, ki jih potrebujete, da jo uporabljajo na različne načine.Ali želite, da nosijo okoli pasu ali obesite okoli vratu, naš fan zagotavlja popolno udobje in prilagodljivost.

Specifikacija:

Zmogljivost baterije: 20000mAh

velikost:

158x70x76mm/6.22x2.75x2.99inch

162x70x78mm/6.37x2.75x3.07inch

Orodje položaj: 4 orodje, energija vetra

Izhod: 5V/3A

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Pas Fan

1 X Tip-C Podatkovni Kabel

1 X Vratu Vrv

1 X Pasu Visi Vrv

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5