Opis

NEKAJ NAKUPOVANJE NASVETOV ZA VAS

Zgornji Del: Napa Usnje Usnje

Podloga : Usnje

Vložek : PU

Podplat : Guma

Pakiranje:Bubble vreča brez čevljev polje

Barva Razlika:

Ker čevlji so narejene iz pravega usnja,ki z naravno žita.

Pls prosimo, upoštevajte, da woulb biti nekaj barve razlika med fizično čevlji in slike

Veleprodajna Cena:

Cena je osnovna na FRANKO SKLADIŠČE,Pls, vas prosimo, da nas kontaktirate, če je potrebno.

Nega pouka:

Čiščenje zgornji s krpo,ne ščetkanje,ne vpijejo, čevlji za v vodo ali v pralnem stroju pls.

čevlji slike Embalaža & Dostava Plačila:

1. Sprejemamo Alipay tukaj,Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto in bančno nakazilo.

2. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor.

Dostava:

1. Vaš element, bo poslana po preverjeni v 3-4 dneh,V posebnih primerih,mogoče se bo 5-6 dni.

2. Mi ladja v vseh naših elementov prek ePacket,Kitajska Post Zraka Pošta,DHL,TNT,UPS,EMS ali Drugih Objav Držav, itd.Dostava po ePacket,Post Air Mail,ponavadi to traja 20-70 dni,Dostava po DHL, ponavadi to traja 5-7 delovnih dni, da pridejo.To lahko traja dlje, zaradi zamika v carinjenje,počitnice,vreme ali dejavnikih višje sile.

3. Poslali vam bomo številko za sledenje po tem, ko bomo ladja vaše element,prosimo, preverite jo in ostanite v stiku s vaši lokalni Pošti ali Express office.

4. Vljudno prosim, upoštevajte, da se kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,posredniške provizije,carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.

Vračilo in Zamenjava:

1. Vse čevlji wuold biti dostavljena z dobro kakovostjo in stroga kontrola.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili težavam s kakovostjo.

2. Pls prosim, da nas kontaktirate v vas niso zadovoljni s čevlji,in vrniti čevlji v roku 15 dni za zamenjavo ali vračilo kupnine.Obrnite se na nas, preden boste reture elemente.Kupec mora biti prepričan, da elemente, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec odgovarja za poškodovano ali izgubljeno,ne bomo kupcu dati polno nadomestilo. (Nazaj, naprej in prevozne stroške bi prevzel kupec)

Povratne informacije:

1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Bomo visoko cenili za vaše prijazno pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi čevlji in storitev.

2. Če obstaja kakršna koli vprašanja z naše čevlje ali storitev,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden ste nam negativne povratne informacije.bomo poskušali naši moči, da reši težave in vam najboljšo storitev za stranke.

Pišite nam:

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Vse e-pošte ali sporočila bodo odgovorili v 24 urah

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5