Opis

Simulacija Crucian Ribe Pero Torba, Velika Zmogljivost Zadrgo Prah-dokazilo Prenosni Fantje Dekleta Dijaki Svinčnik Tiskovine Torbica Primeru Šolske Potrebščine

Realistične Rib Oblikovanje: Ta svinčnik primeru je namenjen, da izgleda kot pravi ribe, kar je edinstven in oko-lov darilo za družino in prijatelje.

Lahek In Prenosen: svinčnik primeru je lahek in enostaven za prevoz, kar je priročno, da z vami, kamor koli greste.

Večnamenska Funkcionalnost: Ta vsestranski svinčnik primeru se lahko uporablja ne le kot svinčnik primeru, ampak tudi kot kozmetični vrečko ali skladiščenje za druge manjše predmete.

Enostavno Čiščenje: Izdelana iz poliestra, ta svinčnik primeru je mehka na otip in se z lahkoto očistimo z vlažno krpo ali gobo.

Gladko Zadrgo Zaprtje: zadrgo zasnova zagotavlja nemoteno odpiranje in zapiranje, ki zagotavlja enostaven dostop do vaše tiskovine in druge stvari.

Opis:

Predstavljamo vam naš ljubek svinčnik primeru, zasnovan tako, da bi dotik zabave in funkcionalnost vašega vsakdanjega življenja!Tako kot pravi ribe, ta svinčnik primeru je tako lepo in smešno, zaradi česar je idealno darilo za družino in prijatelje.

Izdelane s udobje v mislih, naše svinčnik primeru je lahek in enostaven za prevoz, zagotoviti, da ga lahko vzamete s seboj kamorkoli greste.Njegova večnamenska design omogoča, da se uporablja ne le kot svinčnik primeru, ampak tudi kot kozmetični vrečko ali celo majhna torbica za shranjevanje za vaše essentials.

Iz visoko kakovosti poliester, ta svinčnik primeru je ne le mehko na dotik, ampak tudi enostaven za čiščenje.Preprosto obrišite proč vse umazanije ali madežev, in da bo videti tako dober, kot nova.Zadrge zasnova zagotavlja nemoteno odpiranje in zapiranje, ki zagotavlja hiter dostop do vaše tiskovine ali drugi predmeti, shranjeni v notranjosti.

Ali ste študent, ki iščejo eleganten način za organiziranje peresa in svinčniki ali nekdo, ki ljubi edinstven in domiseln pribor, naše svinčnik primeru je odlična izbira.S svojo očarljivo ribe-kot videz in praktične funkcije, to doda dotik osebnost vašo dnevno rutino.

Ime Izdelka: Pero Vrečko

Material: Kratek Plišastih

Značilnosti: Velika Zmogljivost, Zadrgo Zaprtje, Prah,-dokazilo

Velikost Podrobnosti:

L: 30 cm/11.81", W: 14 cm/5.51" (Pribl.)

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Paket Vključuje:

1 x Torba Pen

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5