Opis

BESTEP NE555 Časovnik za Preklop Nastavljiv Regulator Modul DC 12V Števec Zamudo Rele Ščit Modul 0 Do 10 Drugi Vgrajene Opreme

Funkcija:

1. Nastavljiva Zakasnitev: zamude modul se lahko prilagodi, da zagotovi zakasnitvijo 1-10 sekund, daje uporabnikom dopustiti, da prilagodite modul je delovanje na njihove posebne potrebe.

2. Povečan Nadzor: S sposobnost za nadzor AC naprave do 220V/10A, modul je dovolj močan, da obravnava širok razpon električna oprema - do 2000W.

3. Zaščitna: modul ponuja zaščitne funkcije, kot rele stalni tok zaščite, da se zagotovi varno in nemoteno delovanje tudi v težkih pogojih.

4. Kazalniki: zamude modul prihaja opremljen z vhodno močjo in rele indikator zasveti, zagotavljanje takojšnje povratne informacije o modulu stanja in uspešnosti.

5. Preprečuje Preobremenitev: zamude modul lahko prepreči preobremenitev nadzor zaporedje naprava, start-ups.To je lahko še posebej koristno v primerih, kjer je več naprav je treba začel naenkrat, vendar lahko povzroči preobremenitev, če sočasno začela.Poleg tega zamudo modul lahko tudi preprečite škodo na avtomobilu nameščen naprave pri zagonu motorja, s postopno uporabo moči namesto nenadne želi nekaj petde -.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Velikost: Približno 6.8x2.1 cm/2.67x0.83inch

Teža: 18 g

Glavni čip: NE555

Delovna napetost: DC 12V

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Zamudo Modul

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5