Opis

Opis:

【Široko Uporabo】8-v-1 večnamenski elektronika cleaning tool kit je primeren za slušalke, slušalke polnjenje primeru, PC monitor, mobilni telefoni, tablični računalniki, tipkovnice, prenosnik itd, majhen, prilagodljiv in priročen.

【8-V-1 Funkcije】Vključuje nib za čiščenje trdovratnih madežev in tujki, mini fino ščetko za čiščenje razlik, nekosmičena, gobo za čiščenje notranjosti polnjenje primeru, velika čiščenje ščetko, zaslon mikrovlaken krpo, ključ puller, velik čopič in razpršilne šobe (tekočina ne), nosilec za telefon.

【Mehke Ščetine】Trajno in visoko gostoto najlon ščetine in nekosmičena, goba ščiti površino predmeta, brez prask, ne bo poškoduje vaš čepkov komponente in luknje.

【Enostavno Uporabo】Ne samo za čiščenje, temveč tudi za podporo vaš telefon na mizo.Tam so push-pull preklopi na levo in desno, in skriti načrt je enostaven za uporabo, lahko uporabite katero koli čiščenje orodja ločeno.

【Kompaktne Velikosti】Je kompaktna velikost, oblika, ki je priročen za shranjevanje in opravlja vse funkcije orodja, ki so integrirana, lahko enostavno preklopite ga v žepu ali v torbici.

Specifikacija:

Material: ABS+kovina+goba+mikrovlaken krpo

Barva: Črna, Bela

Velikost(Dxšxv): O 9x5x3cm/3.54x1.97x1.18-inch

Paket vključuje:

1 x 8-V-1 Elektronika kompletom

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5