Opis

Dvojni Način Enostavno Preklapljate

Stikalo načina poleg USB-C jack je enostaven za uporabo.Uporabite tipkovnico v brezžični način, NA način, z 2,4 Ghz ključ priklopljen, Uporabite tipkovnico v žično način v načinu IZKLOPA z USB-C kabel priključen.

Brez motečih Brezžična Mini Tipkovnica : Opremljeno z 2,4 Ghz brezžičnega prenosa podatkov tech, K722 zdaj je kabel-brezplačno za več možnosti.Sedaj lahko postavite kjerkoli na namizju, ne samo levo od standardne tipkovnice.

Dolgotrajno Vzdržljivost: Zgrajeno leta 1920 mAh baterija, podpira do 15-20 ur neprekinjeno predvajanje čas z RGB osvetlitev na. 10 ur, hitro polnjenje z zamenljivimi USB-C kabel za baterije osveži naredi si spet na spletu v vsako jutro.

Ikona Mehanske Modro Stikalo: ikona mehansko tipkovnico, zvočni clicky z izpolnjujejo otipljivo povratne informacije Redragon Modra Stikala omogoča mojster ritma bojišču in bi vam MVP.

Igrajo na Zmago: Z 39 programiranje makro tipke, zavezujoče več ukaze in jih aktivirajte takoj je enostavno in hitro.Določite eno ali več tipk, za tiste, 39 makro tipke za prihranili dragoceni čas sredi bitke.

Obrazec & Funkcija: Ergonomsko oblikovani , zapestje-ostali ponuja veliko podporo, da uporabite bolj udobno.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5