Opis

Dvojno Glavo Potop Greben Rafting Kavelj Iz Nerjavečega Jekla Greben Kavljem Navito Tuljavo Pomlad Kabel Kavljem Potop Varnostni Pripomoček Modra 1.Proizvodni material: iz visoko kakovost 316 nerjavnega jekla, visoke trdnosti, morske vode, odpornost proti koroziji, trajno, dolgoročno uporabo, močnejši, in visoko varnost delovanja.

2.Kako uporabljati: Obstaja kljuko na eni strani in težkih vijak sponko na drugi konec, da imajo potapljač v mestu in obdržati drift potapljač o varnosti linije.

3.Odlično podvodni izbiro: Ne bojte se undercurrents, ko potapljanje.Iz nerjavečega jekla trenutno kavljem vam lahko varno podporo in bivanje, in je lahko tudi proste roke za podvodno fotografijo in podvodni opazovanja.Jame, Super orodje za drift diving, potapljače, podvodni fotografi in več.

4.Spremljevalni pribor: Juli super elastični super dolgo napetosti, do 1 meter, močan in vzdržljiv, vgrajen 6 pramenov iz nerjavnega jekla žica, zunanje barve, PU prevleka, anti-izgubil D-oblikovane sponke, lahko visijo na BCD, primerno za shranjevanje Stvari, ki se nikoli ne bo našel še enkrat.

5.Enostaven za uporabo: kompakten design je enostaven za prevoz, enostaven za uporabo in fine izdelave.Tudi če ga uporabljate prvič, ni zahteve za vse težave.

[Ukrepi]

Pretok kavelj je, ne orožje, prosimo, izkoristite pretok kavelj, medtem ko občudovali lepoto morja, ne uporabite za napad ali preveč nadlegovali morskega življenja!Pazite, da ne po nesreči poškoduje svoj potapljanje partner.

[Dva uporablja]

①When boste naleteli na močan podvodni podton, lahko priključite trenutno kljuko na greben, da se prepreči se odpeljali z podton.

②It lahko priključite na greben in stabilizacijo telesa, tako da lahko ustrelil podvodni bolj enostavno.

Postavka Vrsta:Dvojna Greben Kavelj

Barva:Oranžna/Zelena/Modra/Rdeča/Črna

Material:nerjaveče jeklo

Vsebina Paketa:

1 * potapljanje pomlad kavelj

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5