Opis

Led Pravljice v Drevo Svetlobe Breza Noč Lahka Baterija/USB Upravlja Razpoloženje Svetlobe Sobi Doma Zaprtih Božič Poročno Dekoracijo namizne Svetilke

Dropshipping podporo /trgovina

Opomba;AA baterije, ki niso vključene

🎄[60 Led Birch Tree] To okrasni breza drevo stoji na višini 60 cm/22 palcev.Drevo značilnosti skupno 60 LED luči.LED lučke oddajajo pisanih luči, ki je mehka in prijetna za oči.LED luči so velike in svetle.Drevo je zasnovan tako, da posnemajo deblo a breza drevo.

🎄[8 Razsvetljavo Načini] Obstaja 8 različnih svetlobnih načini, da izberejo, vključno kombinacije utripa in statične luči, počasno in hitro izginja, in druge razlike.Pritisnite gumb na podlaga za spreminjanje svetlobe način.

🎄[Timer Function], drevo svetlobe prihaja z 6-urni časovnik funkcijo, ki omogoča enostavno nastavite in pozabite.Ko ga vklopite, se bo samodejno izklopil po 6 ur, tako da vam ni treba skrbeti, struženje, ga s tem izklopite tudi ročno.

🎄[Napajalni Načini] breza drevo se lahko napaja z obeh USB in za baterije, ki vam daje fleksibilnost za uporabo v različnih okoljih.Lahko ga priključite v vrata USB ali uporabo baterij, da moč je, zaradi česar je idealen za notranjo in zunanjo uporabo.

🎄[Uporabe Scenarij], Večbarvna svetloba je kot nalašč za stranke in dogodke, kot so rojstni dnevi, poroke in obletnice.Drevo luči je tudi veliko za praznike, kot so Božič, Hanukkah, in noč Čarovnic.Uporabite ga lahko za ustvarjanje barvita in praznično vzdušje, ki bo vaš doma občutek živahno in zabavno.To je kot nalašč za otroške sobe.Živahno in barvito sij svetlobe, ki pomaga ustvariti zabavno in igrivo okolje, ki je kot nalašč za otroke vseh starosti.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5