Opis

To 2024 Mesečni Planer Spiralno Vezane funkcije, uporabniku prijazen vsebine načrt za optimalno organizacijo, 360° ravno postavitev in visoko kakovostno debelejši papir.Pogosto uporabljajo in kot nalašč za osebno ali poklicno načrtovanje.Povečanje produktivnosti in bo vaše življenje bolj organizirani.

Specifikacija:

Ime: 2024 Mesečni Planer Spiralna Vezani

Ime: 2024 urnik

Material: papir

Velikost: (pribl.)15.5*21,5 cm/6.1*8.46 cm

Teža: (pribl.)305 g

Seznam Vsebine:

2024 Mesečni Planer Spiralna Zavezuje,*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Stilsko Organizacijo: To 2024 mesečni planer funkcije lepe naslovnica in tedenski pogled stran, ki vam omogoča, da vidite svojo cel teden na prvi pogled.Z dovolj prostora za horizontalno pišete, se lahko naredi podrobnejši načrt, da bolje organizirati svoje življenje.

2.Oblikovanje Vaših Sanj: Naše 2024 Mesečni Planer značilnosti trmast 100 G papir, PU, ki zajema za dolgotrajno zaščito in kovinskih dvojno žico zavezujoče.Uživajte brezhibno pisanje doživetje na svojem 360 ravne površine.

3.Široko Paleto Aplikacij: spoznajte svoje potrebe s tem 2024 mesečni planer spiralno vezani.Od podjetja do journaling, pisanje slikarstva, to je vsestranski organizator, ki zagotavlja jasno obliko za enostavno načrtovanje in enostavno prenosljivost.

4.Izboljšano Produktivnost: Uživajte vrhunsko pisanje izkušnje z našimi 2024 Mesečni Planer Spiralno Vezani.Naše visoke kakovosti, debelejši bel papir zagotavlja, no ink feathering ali krvavitve, ki zagotavlja čisto prostora za pisanje.

5.Bolje Načrtovati Svoje Življenje: S tem 2024 mesečni planer spiralno vezan, lahko zastavljene cilje in dobili delo opravljeno učinkovito.Ta vodič vam pomaga, da bo vaše življenje bolj organizirano in upravljate svoje dejavnosti boljše.Prav tako lahko sledite svojim sestankom in načrtovati vnaprej za naslednji mesec.Ali potrebujete rokovnik za delo, šolo ali osebno rabo, ta 1 je kot nalašč za vas.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5