Opis

Značilnosti:

OOTDTY

To težko palstic svinčnik je kot nalašč za gospodarstvo risal svinčniki, akvarel peresa, kolorit svinčniki, slikarski čopič, risanje blago, barvice pisala, gradnikov, diamond risanje blago, nakit, izdelava orodij, pisarniški material, in še več.

Velika zmogljivost svinčnik polje, ki se z lahkoto trgovin, za več kot 50 barvni svinčniki, skica, svinčniki, gel peresa, kemični svinčniki, barvice pisala, barve označevalec peresa, za enkratno uporabo maske, itd.Opomba:

Dodatki Niso Vključeni!

Ta barva barvni svinčnik polje je stackable.Enostavno zlaganje za shranjevanje, sprostite več prostora za vas, medtem ko naj vse stvari dobro organizirano, enostaven za dostop!

Kakovost trdi plastični svinčnik za primer, Lahki, nepremočljiva, prah-dokazilo, odporne na obrabo, umazanijo odporen, enostaven za čiščenje.

8.07x3.82x1.57 palca, sponke za zaklepanje, enostavno odpiranje in zapiranje, velike zmogljivosti, pisarniški material škatla za shranjevanje, zelo primerna za otroke, fantje, dekleta, študenti, učitelji, pisarniško osebje, Pogosto uporablja za dom, šolo, pisarno in potovanja.

Specifikacije:

Material: Plastika

Barva: Roza, Rumena, Modra; ; Zelena

Velikost: Cca. 20.5x9.7x4cm/8.07x3.82x1.57in

Teža: Pribl. 120g

Paket Vključuje:

1 Kos Plastike, Barvanje Svinčnik Polje

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5