Opis

Opis:

Turtle Beach Mic Zamenjavo je sestavljen iz visoko kakovostnega materiala, je prilagodljiv za zmanjšanje hrupa mikrofon, in lahko se pogosto uporablja.

Značilnosti:

1. Enostavno Delo s: prilagodljiv mikrofon roko vam omogoča, da svobodno prilagodite namestitev položaj.

2. Visoko kakovostnega Materiala: izdelana iz visoko kakovostnih visoko kakovostne ABS materialov, trajne, varne za uporabo, ni enostavno, da bi prekinil ali preoblikovanje, ter vam zagotavljajo udobno izkušnjo.

3. Široko uporabna: primerna za podporo trojno stereo napravami, in je primerna za 3,5-mm kombinirani mikrofon/slušalke.

Specifikacije:

Ime: Turtle Beach Mic Zamenjava

Dolžina: približno 115mm/5.53 v

Teža: okoli 6.8 g

Glas Vodja: Kapacitivni Glas Glavo

Občutljivost: - 50DB ± 3DB

Polar Način: Enosmerna

Izhodna Impedanca: < 2.2 K

Delovna Napetost: 1,5 V

Barva: Črna

Seznam Vsebine:

1* Turtle Beach Mic Zamenjava

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ Prepričani, Material ] Izdelana iz visoko kakovostnih visoko kakovostne ABS materialov, ki so trpežni in varni za uporabo, Turtle Beach Mic Zamenjava je namenjen za navedene slušalke, odlična zamenjava mikrofon, ponder le za 6,8 g, ne breme, ki ga nosijo.

2.[ Zavrnil Zmanjšanje Hrupa Mikrofon ] Slušalke Zamenjava Mic je prekrita z visoko gostoto goba , ki lahko bolje zmanjšati hrup v ozadju, lahko slišite glasen in jasen glas, tako da lahko prosto klepet z ljudmi na drugi strani, sprejemanje napredno zmanjševanje šuma tehnologije.

3.[ Delujejo Enostavno ] Mini Mikrofon za Telefon je prilagodljiv mikrofon roko vam omogoča, da svobodno prilagodite namestitev položaj, lahko preprosto preklopite kot je potrebno, in lahko dobro fiksiran, pozlačen priključek lahko zavrtite za 360 stopinj.

4.[ Različna Modela ], Opremljeni s 3,5 mm (1/8 ") zamašek, in a 3-pole (TRS) mikrofon, Snemanje Zvoka Mikrofona je snemljiv in trajne uporabe, ki prihajajo s položaja zaklepanje, anti-skid, ima boljši vmesnik in manjši upor.

5.[ Univerzalno Strukturo ] tako dolgo, Kot je vaša slušalka je izmenljiv 3.5 mm, mikrofon, se lahko uporabijo, Rtv, Mikrofon Kit je primeren za 3,5 mm kombinacija mikrofon/slušalke, ki je primerna za podporo trojno stereo naprave.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5