Opis

• V ikoni brezžične povezave Bluetooth : Uživajo svobodo brezžične povezave s te slušalke, da se povežete z vašo napravo prek povezave Bluetooth.

• Touch Kontrole LED Zaslon : Na dotik, nadzor LED zaslon omogoča enostavno prilagajanje glasnosti, preskočite skladbe, in sprejemanje klicev, ne da bi morali vzeti vaš telefon.

• Active Noise-Odpovedi : Blok iz neželenega hrupa in motenj z aktivnim izničevanja šuma funkcija, ki omogoča, da se osredotočite na vaše glasbe ali klicev.

• V-ušesni Stil : v-ušesni stil te slušalke, zagotavlja udobno prilegajo in pomaga blokirati zunanji hrup, ki vam omogoča, da popolnoma potopite se v svoje glasbe.

Opis Opomba: Zaradi dolge razdalje prevoza, se lahko prikaže, da moč ni dovolj, prosimo, da v celoti napolnite slušalke po prejemu slušalke

Specifikacija izdelka

Model izdelka: Y80

Res je mobilna različica: V5.1

Baterija Specifikacija: slušalke 3,7 V dc; polni koš za smeti 3,7 V

Podprte način: HFP/HSP/ A2DP/AVRCP

Občutljivost: 105dB ±3dB S. P. L na 1KHz

Signal oddaljenost: 10 m (v idealnem okolju brez velike ovire)

Čas predvajanja: približno 2,5 ure

Čas pogovora: približno 3 ure

Čas pripravljenosti: približno 80 ur

Čas polnjenja: polnjenje polnjenje skladišča za približno 1,5 ure,

in napolnite slušalke za približno 1 uro

Opomba: Ko uporabljate Bluetooth slušalkami, je pomembno, da se ne nosijo jih predolgo.Če nosite za več kot eno uro, lahko pomembno vplivajo na sluh.Ko nošenje slušalke za obdobje, ki je potrebno odstraniti, da se sprostite in počitek ušesa, in lajšanje zvočna utrujenost.Če je mogoče, uporabite zunanji zvočniki ne vpliva drugih, poskusite z zunanjimi zvočniki ali zvočnikov oddaljen toliko, kot je mogoče.

Ocene

Zelo dobro za glasbo in video igre, filmi je zamuda ostalo je v redu
kot je Opisano

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5