Opis

Mehansko Tipkovnico Računalnika 3 Način Brezžična 2.4 G Kompaktna Tipkovnica 81Keys K75 Bluetooth, Združljiva Hot Swappable RGB za ESports Iger na srečo Urad

Funkcija:

1. Kompaktna Velikost za Prenosljivost: V K75 RGB brezžični mehansko tipkovnico, ki ima dimenzije 330.00 mm (L) x 139.00 mm (W) x 40.00 mm (H).Ta velikost, zaradi česar je priročen za prenašanje in uporabo, primeren za uporabnike, ki zahtevajo kompaktna tipkovnica.

2. Treh Načinov Povezave: T je tipkovnica podpira tri načinov povezave, vključno z žično, 2.4 G brezžično ter Bluetooth.Uporabniki lahko izbirajo različne povezave metode, ki temeljijo na njihovih potrebah, ki omogoča prilagodljivost v različnih scenarijev uporabe.

3. 81-Key Design: S svojo 81-ključ postavitev, gaming tipkovnica je bolj kompakten, v primerjavi s tradicionalnimi 104-tipko tipkovnice.Idealen je za uporabnike, ki potrebujejo več namizje prostor ali raje minimalističen design.

4. USB Vmesnik: računalniška tipkovnica se uporablja USB vmesnik za žično povezavo.Ta vmesnik je zelo združljiv z večino računalnikov, je zagotavljanje stabilnih povezovanje in zanesljivo delovanje, čez več naprav.

5. Prilagodljiv Svetlobnih Učinkov: Z 18 svetlobne učinke na voljo, uporabniki lahko prilagodi osvetljeno tipkovnico z izbiro različnih svetlobnih načini in barv.Svetlobne učinke, se lahko prilagodi in nastavite uporabo namenske tipke za bližnjice na tipkovnici, dodajanje vizualne pritožbe in izboljšanje splošnega tipkanje izkušnje.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: Brezžična

Uporaba: Namizni Računalnik,Prenosni Računalnik,Število

Tipkovnica Standard: 82 Ključ

Jezik: Angleščina

Delovanje Slog: Mehansko

Vmesnik Tip: Bluetooth-Združljive,USB

Stikala Hot swap: DA

Velikost izdelka: 330.00x139.00x40.00mm

Velikost izdelka: 12.99x5.47x1.57 cm

Trije načini: žično, brezžično 2.4 G, Bluetooth, združljiva

Ključni položaj: 81 tipke

Vmesnik: USB

Svetlobne učinke: 18 svetlobne učinke

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1xkeyboard

1x Podatkovni Kabel

1x Tipko Puller

1x Os

1x Sprejemnik

1x Prahu Kritje

1x Navodila za uporabo

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko eno naročilo za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5