Opis

Bullet Točk:

1. Visoko zmogljiv Polnjenje Rešitev: S svojo 3 USB vrata in 3 univerzalni IZMENIČNI vtičnice, to moč strip je vsestranski polnilno postajo za telefoni, tablični računalniki, prenosni računalniki, in še več.Vrata USB podpira 5V/2.1, in električno vtičnico ima napetosti 110-250V za polnjenje različnih napravah.Lahko moč več napravami hkrati, zaradi svoje moči, sposobnosti 2500W/10A.

2. Izberite Svojo Moč Rešitev: Izberite primeren slog iz več standardov, ZDA , velika britanija, ali EU, in okrepila vašo napravo, baterije z našo široko združljiv moč trakovi.Polnjenje prenosnih računalnikov, telefonov, tabličnih računalnikih in bolj z lahkoto, ne glede na to, kje ste.

3. Izboljšano Udobje: Zmanjša nered in izboljšati produktivnost z našo moč trakovi vrata USB.Zložljiva zasnova odpravlja zapleten žice in kabli, medtem ko vrtljivi shranjevanje in 6,5 ft kabel omogoča brez težav organizacije.Imejte urejeno namizje za maksimalno e učinkovitost.

4. Izboljšano Zaščito: Ščit vaše naprave z našo moč trakovi USB vrata, ki so kratkega stika, nad-trenutne, preobremenitve, nad-circuit, in prenapetostna zaščita.Izdelana iz visoko kakovostnih, odporno na toploto, ognjevarne material, ki ima do 750 ° C in se ponaša z vrhunsko vključevanje bakra, prenapetostna zaščita, da se takoj absorbira napetost konice.Bodite prepričani, da so naši moči, strip je hrbet, ko gre za varnost.

5. Potovanja Prijazna: Vzemite polnjenje izkušnje na naslednjo stopnjo z naše potovanje prijazna moč trakovi vrata USB.Idealen za kolegij essentials, hotelske nastanitve in letališča dorms, to je priročen pripomoček, paketi vrata USB in kabel, idealen za prenašanje .

Opis :

Organizirajte svoje naprave z našo multi-funkcijo power trakovi prenapetostna zaščita.Izbrati primeren slog in se znebite zapleten žice in grdo kabli.Uživajte več-zaščito tokokroga in vzamete s seboj v hotelih.Poenostavite vaše življenje zdaj!

Specifikacija:

1.Material: ABS

Seznam :

1* Moč Trakovi USB Vrata

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5