Opis

Srčkan Vzdušje Race Svetilke Vodotesne Smešno Živali, Desklamp Namizni Okras Umetnostne Obrti Otroci Darilo Za Rojstni Dan Doma Odlikovanja

Funkcija:

1. Zabavno Oblikovanje: Cute raco obliko in toplo svetlobo, bi bilo lažje za otroke, da bi zaspal, medtem ko igranje.Lahko kliknite na vrhu, da prilagodite svetlost ponoči svetloba šibka, srednja in močna orodja, in na koncu jo izklopite.

2. Noč Svetloba & Igrača: To je ne samo zelo praktično postelji svetilko, ampak tudi zelo zanimiva igrača.Zasnovan z raca živali, ki so izdelane iz visoko kakovostne hrane razred mehkega materiala silikon, nepremočljiva in spusti mraz, 100% varna za vaše otroke.Lahko gnetemo toliko, kot želite.Ne glede na to, kako ga gnetemo to, da bo dobil nazaj.To vam daje mir uma, tudi če pade na tla.

3. BPA-Free Namizna Svetilka: iz BPA-free silikona, ki so varna za dojenčke, da se zagotovi varnost, mehko lampshade je enostaven za prevoz in preprečiti poškodbe.Anti-modra LED-lučka ne utripa, ali poškodoval oči.

4. Mehka Svetloba & Počuti Bolj Udobno: Izbrane vedno svetlo bela svetlobni vir + toplo gradient barvo svetlobe, zelo primerna za nočno uporabo.Mehke bele svetlobe, ki je udobno in enostavno povzroča zaspanost. .Ob istem času, toplo gradient barvo luči, se lahko uporablja kot razpoloženje luči, da okrasite svojo sobo, da izključite praznično vzdušje.

5. Super Darilo: super darilo za vaše prijatelje, otroke ali sami.Tudi idealno darilo za Valentinovo, Rojstni dan, Dan Otrok, noč Čarovnic, Božič in Novo leto.Primerna za kampiranje na prostem, spalnica, college domu, pisarni, stranka dekoracijo.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Nočne Luči

Oblika: Živali

Tip: Vzdušje

Je Na Baterije, Vključene: Da

Napetost: 5V

Uporaba: POČITNICE

Številka Modela: Nočne Luči

Model izdelka: XR-MM-L2206

Izdelek material: ABS+PC+Silikona

Izdelek videz barva: Bela + rumena rdeča

Svetloba, barva: Bela + rumene in pisane gradient

Svetlobe svetlost gear: 3 prestave (sprejeti strel, ali ščepec, stikalo)

Zmogljivost baterije: 800mAh polymer baterija litij -

Nazivna moč: 0.27 W (6 x 0.045/LED modul)

Nazivni tok: 45mA

Nazivna napetost: 5 V

Velikost izdelka: Približno 162.46x99.95x115.5/6.39x3.93x4.54in

Izdelek neto teža: približno 141.9 g

Slog: A: Brez Klobuk; B: S Klobuk

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Nočna Lučka

1 x Kabel za Polnjenje

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5