Opis

Brezžični Carplay Avto AI Polje Bluetooth-združljiv komplet za WiFi Dongle 5.8 GHZ Samodejna Povezava USB Tip C za Apple iPhone iOS 10+

Funkcija:

1. Žično CarPlay za Brezžični: mini AI polje je posebej zasnovan za vozila, opremljena z izvirno žično CarPlay functionality.By preprosto povezovanje z vašega avtomobila z vmesnikom USB, lahko enostavno nadgradnjo vaše obstoječe žično CarPlay sistem za brezžično eno.Uživajte udobje in fleksibilnost kabel-brez povezave.

2. Instant Plug-and-Play (igra): S brezžični vmesnik, ni potrebe, da se ukvarjajo z zapleteni kabli.Ponuja brezhibno plug-and-play izkušnje, ki uporabniku omogočajo hitro in brez težav namestitev.Poslovite od zapleten žice in uživali koristi za brezžično povezovanje desno stran.

3. OTA Nadgradnje in Spletna Podpora: Ta avto je AI polje podpira Over-the-Air (OTA) nadgradnje, ki zagotavljajo, da boste vedno imeli dostop do najnovejše funkcije in izboljšave.Poleg tega, online povratne informacije in podporo, ki so na voljo, ki omogoča hitro in učinkovito vprašanje ločljivost.Ostanite na tekočem z stalne izboljšave in prikaže poziv za pomoč, kadar je potrebno.

4. Brezhibno Integracijo v OEM Nadzor: pametni ključ neopazno integrira z vašega vozila obstoječih kontrol, vključno z gumbi in gumbi.Če želite, lahko nadaljujete z uporabo znane operacije za navigacijo skozi vaš CarPlay vmesnika, ki je intuitiven in uporabniku prijazno doživetje.Plus, original avto mikrofon združljivost ohranja kakovost zvoka za vrhunsko brezžično CarPlay uspešnosti.

5. Izboljšano Doživetje Vožnje: Z nadgradnjo brezžične CarPlay, avto ključ uporabnikom zagotavlja bolj primerno in koristno doživetje vožnje.Dostopanje do zemljevidov, glasovni ukazi, funkcije telefona, in pretakanje glasbe postane lažje in hitreje, povečanje vaše celotno potovanje.Poslovite od žično omejitve in uživajo svobodo brezžične povezave.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Znamka: Carlinkit

Model: CPC200-U2W Mini2

Velikost Izdelka:45.00x45.00x16.00mm/1.77x1.77x0.63inch

CPU: V831

WIFI Modul: AG440

MFI: MFI 3959

Izdelek poraba energije: 0.75 M

Vhodna moč: 5V±0.2 V 1.0 A

Izhodna moč: 5 v DC±0.2 V 1.0 A

WiFi frekvenca: 5.8 GHZ

Bluetooth frekvenca: 2,4 GHZ

Antena specifikacija: FPC

Material: ABS+PC

Barvi (opcija) : bela/modra/roza/zelena

Tlak in metoda: ultrazvočno fusion litje

Uporabljajo mobilne telefone: za iPhone 6 in novejše modele, za iOS 10 ali zgoraj sistem

Združljiv komplet za modele: prvotni modeli avtomobilov z Avto Igra

Ločljivost: Prilagodljivi (ohranitev izvirne protokol ločljivost)

Jezik: Samodejno stikalo ali ročno preklapljanje glede na jezik okolja avtomobila.

Vrata: LED indikator, TIP-C ženski vrata

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Mini AI Polje

1 x Podatkovni Kabel

1 x Ročni

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5