Opis

[Sončne Zalivanje Lahko Z Lučmi] Sončne Vrtne Luči(z Pastir Hook) prihaja, ki jih lahko enostavno ukrivljen in oblikovan v kakršni koli obliki, ki vam je všeč, kot nalašč za DIY.Vklopite luči ponoči in bo predstavila živo in lep retro votlih vzorec.Solarni grelnik vode luči okrasite vaš zalivanje rastlin, vinske trte, posajenih rastlin, verande, poti, terase in še več, je popoln dodatek za vaš vrt dekor.

[Automatic&Energije Effieiciency] sončnega dvorišča luči je sončne celice, vgrajeni svetlobni senzor samodejno vklopi v temi in izklopi samodejno, čez dan (Opomba: Prosimo, da postavite stikalo v "on" položaj, ko je polnjenje čez dan, in kraj, sončne celice na dobro osvetljeno mesto). 8-12 ur uporabe po 6-8 ur polnjenja.Dvorišče prostem dekor ni napeljave ali zunanje napajanje enostaven za uporabo in shranjevanje energije in stroškov.

[Nepremočljiva in Anti-rje] Naš Sončni Vrt Dekor Luči LED bakrene žice niz luči so IP65 vodotesen, visoko kakovostno kovinsko konstrukcijo je trmast in primerna za vse zunanje vremenske razmere, ni treba skrbeti, dež, sneg, zmrzali ali sodro.Glede žice rep vrtnarjenje dekor lahko narežemo na dolžino menite, da je primerno, to ne bo vplivalo na delo drugih LED luči.

[Odlično Darila] Sončne Prostem Dekor Luči so tudi odlična darila za naselje in vrtnarjenje.Sončne luči na prostem nepremočljiva dekorativni skozi votlo-vklesan pločevine, je bil lep , bi vam fantastičen občutek v vaš vrt, teraso, travnik in dvorišče v noč.Ki je terasi darilo za ženske,moške,Babica,Mama,Žena,fant in dekle.Tudi vrtnarjenje darila za noč Čarovnic, Zahvalni dan, Božič, Dan Otrok, materinski Dan, Valentinovo,Rojstni dan, Poroka itd.

Barva:Črna

Material:železo

Velikost:Majhna grelnik vode velikost 21x9.5x15cm, nosilec višina 80x15.5x0.8 cm

Vsebina Paketa:

1 * vrt svetlobe

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5