Opis

RGB Bluetooth Zvočnikov za Avto, Prenosni Zvočnik Tip C Polnjenje Bluetooth Subwoofer Zvočnik Z Mehansko Tipkovnico Gumb Funkcija: 1. MEHANSKE TIPKOVNICI: Gumbi s steampunk mehanske tipkovnice nadzor tehnologije, večji občutek za dotik za izboljšanje rokah, je močno povečati uporabo udobje odziven, hiter preobrat, da se vzpostavi pravi mehanski igralni osi.

2. POVEČALO ZVOK: Bluetooth zvočnik opremljen z resonanco načelo, da kršijo omejitve tradicionalnih navadnih zvočnikov zvok, zvok je čist in glasen, z izjemno visoki zmogljivosti, kar močno izboljša zvok prodor, in skupna prostornina zmogljivost je več odličnih.

3. BLUETOOTH 5.0: RGB Bluetooth zvočnik sprejme Bluetooth 5.0, hitrost prenosa je 3-krat višja kot prejšnje generacije; opremljen je z odpornost zvočnik, stabilno povezavo, hitreje zvoka, hitrost prenosa, fine kakovost zvoka in jasno izražanje.

4. RGB DESIGN: RGB Bluetooth subwoofer zvočnik sprejema polno RGB visoko barvne lestvice design, stereo surround zvok s slepečimi lučmi.Sprejme Tip C polnjenje, ki je združljiv za številne modele mobilni telefoni, tablični računalniki, prenosniki, ipd.

5. HD KLICE: Bluetooth subwoofer zvočnik je vgrajen v HD hrupa preklic mikrofona in glasbe samodejno ustavi, ko se klic prihaja v času Bluetooth povezavo, da boste lahko uživali veliko klicev izkušnje kadarkoli, kjerkoli.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Bluetooth Zvočniki

Bluetooth Različice: V5.0

Prenos na Daljavo: 10m

Polnjenje Vmesnik: Tip C

Svetlobni Učinek: RGB

Nepremočljiva Rating: IPX5

SNR: ≥75dB

Ostali Vmesniki: USB in Mini pomnilniško Kartico Reža (Podpira 128GB, Dobavljene Brez Pomnilniško Kartico)

Vrsta baterije: 1200mAh Litij-Ionska Baterija (vgrajeni)

Material: Plastika

barva: črna

Vsebina Paketa:

1 x Bluetooth Zvočnika, Subwoofer

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5