Opis

Opis:

Material: plastika

Velikost:25*18*15*11.5 cm/9.8*7.1*5.9*4.5 cm

Barva:kot slika

1.Robustna Zasnova in izvedba: Ta Svinčnik, Pero, Držalo za Mizo je strokovno izdelane za trajnost.Svoje sturdy design bo kos vsakodnevno uporabo, ki zagotavlja varen in zanesljiv prostor za vašo pisarno orodja.

2.VISOKA KAKOVOST in LEPOTO:To mizo organizatorji, je narejen s PP, ki izgleda lepo in velikodušni.Tudi v meniju desk, organizatorji in dodatki s tovrstno obliko, je zelo enostaven za čiščenje, močan in vzdržljiv, za dolgo uporabo.

3.VELIKA ZMOGLJIVOST:To škatla za shranjevanje je 6 predaloma, in razmika med ploščo je mogoče odstraniti za povečanje prostora,pa lahko izpolnjujejo vaše različnih zahtevah za skladiščenje in v celoti izkoristiti svoj prostor; tako da vam ne bo več treba tlak za vaše tiskovine za shranjevanje.

4.Večnamenska Uporaba: Ta izdelek služi kot praktični desk organizatorji in pribor.Ne gre samo za peresa in svinčniki - uporabite ga za pisarniški material, kozmetika, ali celo srčkan desk dodatki.

5. Namizno Opremo: mešanica uporabnost in estetika, naši mizi organizator je eden od teh ljubek desk pribor, da brez truda krepi vašega delovnega prostora.

OPOMBA

1. Kot vsi vemo ,v različnih računalnikih prikaz barv drugače,barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost ,vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog,ampak to je za vas zgolj kot referenca.

3.Smo lahko sprejmete Mešani elementov,Barv In Velikosti Naročila.Več količinah, bolj popust.

Paket vključuje:

1 kos* Desktop škatla za shranjevanje

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5