Opis

3,5 mm Žične Slušalke z Mikrofonom Žično Igra Slušalke Nastavljiv Zmanjšanje Hrupa Mehko Oblazinjen Blazinic Univerzalni Računalnik, Mobilni Telefoni

Funkcija:

1. Vsestranski Kompatibilnost: Združljiv z 3.5 mm audio naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, prenosniki, za PS4, forNew XBOX ENO, itd.Lahko enostavno povežete naše slušalke za različne vrste zvočne naprave, ne da bi potrebovali kakršno koli posebno adapterji in pribor.

2. Visoko kakovosten Mikrofon: Opremljena z vsesmerni mikrofon, ki prenaša zvok z veliko občutljivost in zmanjša hrup za boljši v igri za klepet.

3. Realistično Doživetje Zvoka: Značilnosti 40 mm gonilnike, ki poda realno zvočne, kristalno čist zvok, in močan zvok učinkov, ki jih prinašajo vse vaše igre za življenje.Ali ste igranje akcijski zapakirane strelec, čelada Rpgova, ali intenzivne športne igre, naš slušalke, ki bo zagotovila resnično realistično doživetje zvoka.

4. Udobno Nositi: Zasnovan z mehko earpads in nastavljiv glavo, da ustreza različnim glavo velikosti za dolgotrajno udobje.Naše slušalke so kot nalašč za razširjenih iger na srečo sej, film maratonov, ali poslušanje glasbe, za ure in ure na koncu ne povzroča nelagodje ali utrujenost.

5. Lahek in Vzdržljiv: Narejeni iz lahkih materialov, ki so zgrajena do zadnjega, naše slušalke so kot nalašč za igralce, ki zahtevajo visoko kakovost zvoka in zanesljivo delovanje.Lahko uporabite naše slušalke za let, brez skrbi, obrabe, zaradi svoje trajne gradbeništvo in visoko kakovostnih komponent.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Slog: Ne oddaja svetlobe, Luminiscence (neobvezno)

Vrsta izdelka: Zaprte dinamične tuljava

Pogonska enota: 4 mm

Sijaj način: Barvita Sijaj

Earmuff velikost: premer 60x5mm goba naušniki

Žice: 1.7 m PVC žice

Rog občutljivost: 98 ± 3dB/mW

Največji tok: 38mA

Največja moč: 45mW

Frekvenčni razpon: 20-20000HZ

Ocenjeno impedanca rog: 32 Ω ± 10%

Mikrofon velikost: 6x5mm

Barva: Črna

Nošenje metoda: nošenje ušesa na glavo

Način povezave med slušalkami in naprave za predvajanje: žično povezavo

Velikost izdelka: O 165x160x60mm/6.49x6.29x2.36inch

Teža izdelka: 86g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Slušalke

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5