Opis

Original in Nova DX7 tiskalno glavo L1440-U2 DX7 Tiskanja Glavo za Roland Mutoh EPSON Mimaki Allwin Xuli Inkjet Eco Solvent Tiskalnik

L1440-U2

IZDELEK PARAMETROV

Model: dx7 glavo

Funkcije Izdelka: 100% Prvotne

Področje Uporabe: Inkjet Tiskalnik/UV ploščad pralni/Plot/Digitalni Tisk,itd.

Stik s službo, preden bi glavo!!!

Dostava

Dostava Smernice

1.Po povzetju: izberete lahko različne načine pošiljanja in bomo naredili shippment za vas v 3days.

2.Na vrnitev: Po prejemu blaga, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na našo customer service v času, da jih reši.

3.print head je 100% prvotne in nove blagovne znamke.Če imate kakršna koli vprašanja po prejemu blaga, prosimo ne uporabljajte jih na stroj.Kontaktirajte nas čim prej.Po uporabi napravo, jo bo ne povrnejo ali zamenjati! !

Zagotavljanje tehnične podpore, če je potrebno, prosimo, obrnite na službo za službo, če ne veste, kako namestiti, priporočamo, da se obrnete na tehnično osebje za vodenje, da bi se tako izognili nepotrebnim izgubam!

4.Priročnik za storitev za stranke: od ponedeljka do sobote med 9:00-18:00, Prosim, pustite sporočilo za preostali čas, in službe, bo odgovor čim prej po tem, ko bo na spletu.

Kliknite na zaznamek trgovini in dodajanje v nakupovalni voziček

Kliknite povezavo neposredno na domačo stran.Če ste zainteresirani pri izdelkih, vas prosimo, da se obrnete moj whatsapp in wechat:+86 17346513889

Se popusti iz Kelley!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5