Opis

Nočna Lučka LED USB Polnilna Svetilka Visi na Magnetni Mizi Svetilka Stepless Zatemnitev Omarico, Omaro Omaro namizne Svetilke

Opis:

Napetost: 5 V

Material: ABS, PP

Baterija: 1200mAh

Preklop vrsta: dotik, daljinski upravljalnik stikalo

Svetloba, barva: bela, svetlo, toplo, svetlo, naravno svetlobo

Daljinski upravljalnik čas: 10 minut, 30 minut

Velikost: 26 cm*4 cm*2.6 cm

Specifikacije:

【Daljinski upravljalnik ali na dotik za nadzor】 daljinski upravljalnik se lahko omeji za 10 minut ali 30 minut. 10 stopenj svetlosti in 3 barvne temperature lahko prilagodite, kar je zelo priročno.

【Mehko svetlobo】 Multi-slojni filter svetlobe prinaša udobna lahka.Lahko odpravili 99% škodljivo modro svetlobo, s čimer se zmanjšuje utrujenost oči.Odlično branje spremljevalec pred spanjem.

【Učenje, delo, branje lahkega】 Tega vidika je zelo primeren za otroke, da se naučijo uporabljati.Nameščen nad mizo, da zagotavljajo veliko svetlobe za otroke.

【5V USB polnjenje】 Vgrajen 1200mAh visoke zmogljivosti baterije za ponovno polnjenje, ni potrebe za nakup dodatne baterije, varstvo okolja in prihranek denarja.Čas polnjenja 3 ure in delovni čas je 3-24 ur (odvisno od osvetlitve se uporablja).To lahko polnite prek računalnika, mobilnega napajanje in vtičnico.

【Enostaven za namestitev in prenosni】 Magnet adsorpcijo, lepilo nadgradnjo tipa.Brezžični in prenosljiv, primeren za omarah, pod omare, hodniki, stopnice, kopalnice, spalnice, kuhinje, vrtci, nečimrnosti ogledala.

Paket Je Vključeno:

1 * namizne svetilke

1 * Daljinski Upravljalnik

1 * USB Kabel

1 * Železo listi in Magnetss

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5