Opis

Značilnosti:

To čistilec zraka filter je zasnovan z kakovosti filter, ki učinkovito odstranjuje delce majhne kot za 0,3 mikronov, ki zagotavlja čisto in zrak za vas in vašo družino.

iz trajnega materiala, plastike, ta čistilec zraka filter je močan in dolgotrajen.Je enostaven za namestitev in zamenjavo, ki zagotavlja, da vaše zraka čistilec deluje na najboljše predstave vse .

Če vi ali kdo v vaši družini trpi zaradi alergij, to čistilec zraka filter je treba imeti.To lahko učinkovito zajemanje, kot so cvetni prah, prah in hišne prhljaj, zaradi česar vaš dom, okolje bolj zdravo in udobno.

Ali delate od doma ali v to čistilec zraka filter je kot nalašč za ustvarjanje čistejši in sveža okolje.To lahko odpravi vonjave, dim, in drugih onesnaževal, izboljšanje kakovosti zraka in zaradi česar se počutite bolj polni energije in osredotočen.

S svojo enostavno za namestitev design, ta čistilec zraka filter lahko nadomesti v le nekaj minutah.Ni orodja, ki so potrebne.Uživate lahko brez težav zamenjava in brezskrbno uporabo.

Specifikacije:

Material: Plastika

Uporablja Model: za levoit LV-H128 LV-H13EU

Velikost: Cca. 4.72x1.18x6.77inch(12x3x17.2 cm)

Paket Vključuje:

4x Zraka Čistilec Filtri

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5