Opis

Get pripravljena za ure in ure zabave z našo večkratno uporabo vode baloni!Narejen je iz visoko kakovostnih materialov, ki jih ne boli roke ali kožo in so pripravljeni na boj, kadarkoli, kjerkoli.Ni treba, da je udarec, preprosto namočite v vodo in vrgel.Po igranju, jih dal v hrambo mrežasto vrečko.Kot nalašč za starša-otroka interaktivne igrače.

Material: silikon

Velikost: 6 cm/2.4 palčni

Seznam:

Vodo Baloni za Večkratno uporabo*6pcs

Črna očesa vreče *1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Visoko kakovosten silikonski: Naše visoko kakovostnega silikona za ponovno uporabo vode baloni so mehki, varno in okolju prijazno, zaradi česar je odlična alternativa tradicionalnim vodo baloni.

2.Pripravljeni na boj kadarkoli: Reformo je vaša voda se bori z našo napredno ponovno uporabo vode baloni.Z nadgrajeno potegnite obroči, je enostaven za prevoz in biti na preži ves čas, kadarkoli in kjerkoli.

3.Prihranek časa: Naš ponovno uporabo vode baloni so izdelani za hitro hidracijo, brez potrebe, da udarec!Preprosto odprite silikonski pokrov in stisnite nežno zapolniti.Kot nalašč za dejavnosti na prostem ali ko on-the-go.

4.Lahkotno Zabavno: Shranite v mrežasto vrečko, ki po tem, ko igrajo, da ne zavzamejo prostora.Trajne in okolju prijazne, naše baloni so kot nalašč za večkratno uporabo.Samo suho jih ven in so na dobri poti

5.Dodaj zabavno: Dodajte zabavo za vaš naslednji prostem srečanje s temi ponovno uporabo vode baloni.Komplet vsebuje šest vode baloni v različnih barvah, ki jih barvit dodatek za vaš arsenals starša-otroka interaktivne igrače.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5