Opis

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Priključite Polnjenje Baze na Vrata Usb Na Ps5 Konzolo Ali Polnilnik Nad 5V 2A, Vstavite Magnetni Nasvet V Vrsto-C Polnjenja priključek Na Ps Vr2 Elite Ročaj, Enostavno Polnjenje, Edinstveno Led Trak Na Zaslonu Bo Utripala tudi Med Polnjenjem.Poleg Tega, Modra Naglas Razsvetljave Na Obeh Straneh Je V Kombinaciji Z Ps5 Krmilnik Za Lep Videz, Čeden In Elegantna Priključna Postaja, Da Prihrani Energijo, Ko Ni V Uporabi Za Vsakdanje Iger, In Vam Omogoča, Da Vklopite In Izklopite.

Dve Napajanje Metode

Metoda 1: Napajanje Preko Usb-Vmesnik Ps5 Konzole

Način 2: Napajanje Preko 5v 2a Polnilec

Ročaj Za Stojalo Za Polnjenje: P5/P5 Elite Krmilo, Ročaj Se Uporabljajo V Dve-Minutni Kabel Za Polnjenje: Vr2/P5/P5 Elite Krmilnik

Polnjenje Ročaj Skozi Stojalo Za Polnjenje

1. Priključite napajalno postajo Na Vrata Usb Na Ps5 Konzolo Ali Polnilnik Nad 5v 2a (Polnilnik Ni Vključena V Paket, Ga je Treba Kupiti Posebej)

2. Vstavite Magnetni Nasvet V Vrsto-C Polnjenje Vrata P5/P5 Elite Ročaj

3. Postavite Ročico Na Pravilno Polnjenje Položaj Polnjenje Baze, Med Polnjenjem, Led Indikator Polnjenja Baze Obarva Rdeče, Polnjenje Zbirke Lahko V Celoti Zaračuna Za Ročaj V Približno 3 Ure, Ročaj Je Popolnoma Napolnjena, In Osnovne Indikator Polnjenja Se Prižge Zelena

Polnjenje Ročaj Preko Eno-Do-Dve Napajalni Kabel

1. Priključite Eno-In Dvo-napajalni Kabel Na Usb Vrata Na Ps5 Konzolo Ali Polnilnik Nad 5v 2a (Polnilnik Ni V Paketu, je Treba Kupiti Posebej)

2. Vstavite Napajalni Kabel V Vrsto-C Polnjenje Vrata Vr2/P5/P5 Elite Ročaj, Ki Lahko Zaračuna Obe Ročici Hkrati 3. Med Polnjenjem Se Indikator Led Ročaj Utripa, In To Traja Približno 3 Ure, Da Se Popolnoma Brezplačno Ročaj

Izdelek Parametrov

Vhod: 5V≥2A

Izhod: 5V=Max 1.2

Barva: Kot Prikazano

Material: ABS

Vsebina Paketa:

1 x Polni Znanja za RC Avto

1 x Odcepa za RC Avto

1 x Stranski Pokrov za RC Avto

1 x Polnjenje Podatkovnega Kabla za RC Avto

3 x Vijak za RC Avto

1 x angleški Priročnik za RC Avto

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5