Opis

Spa dokonča kupci opozorilo:

če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštna številka prosimo, da ne izbere Spa dokonča skladišče.

Poštna številka se začne s 51 /52/ 07 /35 /38.

V tujini skladišča ni bilo mogoče dostaviti.

Drugače bomo poslali nalog iz Kitajske skladišče.

Vgrajeni Kavljem Extractor Kovinski Ribolov Kavelj Extractor Hyperbola Nastavljiv Ribolov Reševanje Pribor za Crucian Krap Grouper

Funkcija:

1. Hitro in Enostavno Kavelj za Odstranjevanje: brez Truda odstranite ribolov trnkov, ne da bi dobili svoje roke umazane.Zasnovan za enostavno in hitro odstranitev trnka iz različnih vrst rib, kot so krap, crucian krap, grouper, in barracuda.

2. Trajno Visoko Elastičnost Materiala: Izdelan z visoko kakovostnih kovinskih, da ohranja svojo obliko in ne upogibajte brez težav.Takoj povrne prvotna oblika po uporabi, zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost.

3. Stabilna in Nastavljiv Aluminija Znanja: unhooker je varno fiksiran z snažan aluminij znanja.Prilagodite unhooking obseg z uporabo kovinski vijaki za večjo vsestranskost.

4. Udobno in Vsestranski Design: Omogoča hitro razstavljanje in enostavno prilagoditev smer.Iglo guard se lahko zavrti za 360 stopinj, kar omogoča natančno določanje položaja glede na vaše potrebe.

5. Primerna za več Vrst Rib: Idealen za ozimice, krap, grouper, in barracuda, med drugim priljubljenih vrst rib.Prilagaja različnih velikosti in vrst rib, kar je dobro orodje za ribiče vseh ravneh.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Kovina

Biseri: Plastičnega materiala (naključno barvo)

Velikost izdelka: 11 * 2 cm/4.33 * 0.79 palčni

Veljavnimi: ≤ 12 mm

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Fish Hook Odstranjevalec

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5