Opis

Imejte motor toplo in teče skozi najhladnejših zimskih noči z naš tihi Motor Grelec.S 30 metrov oddaljeni nadzor lahko enostavno prilagodite namestitev in smeri kota po vaših željah.Grelec ima tudi učinkovito odvajanje toplote, zaradi česar je popoln dodatek za vašo prikolico.Bivanje toplo, brez razburjanja ali hrupa.

Specifikacija:

Toplotna moč: 5-8000W

napetost: 12V/24V

Neto teža: 4.1 kg

Pregreje zaščite: 180°C

Bruto teža: 7.9 kg

Velikost: (pribl.)50*48*29 cm/19.69*18.9*11.42 cm

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam Vsebine:

1* Motor Heate

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovito Ogrevanje: 12V/24V 5-8000W motorja grelec zagotavlja visoko učinkovitost in varčevanje z energijo za ogrevanje, ki se zagotavljajo toplino skozi zimo brez praznjenja vaše denarnice.Njegovo tiho konstantno temperaturo funkcija skrbi, da ste udobno med vožnjo.

2.Inteligentni Zaslon Stikalo:, da boste pripravljeni, da se poslovite od hladno zjutraj z Motorjem Grelec je inteligentna zaslon stikalo, ki omogoča daljinski nadzor do 30 metrov.Z zaslon LCD barvni zaslon, ki prikazuje temperaturo in stanje grelec, lahko enostavno aktivirate s samo pritisnite.

3.Enostavno za Uporabnike: Motor Grelec zagotavlja natančnost olje nadzor z visoko kakovostno olje črpalka, ki skozi natančnost litje.Trpežna in enostavna za namestitev, grelec vam omogoča, da prilagodite oljno črpalko kotom do 45 za optimalen pretok.

4.Odvajanje toplote: Hladnega zraka je zanič v stroj, potem ogrevana s toplotno izmenjavo, in končno pošlje na vroč zrak vtičnico za pritisk vetra.Naš Motor Grelec zagotavlja učinkovito odvajanje toplote, ki vas bo toplo tudi v hladnejših temperaturah.

5.Varno Uporabo: zgorevalni zrak Motorja Grelec povezan na samovžig, prezračevanje zunaj prostora, zagotovitev varne uporabe za motorna-v domovih za starejše, tovornjaki, prikolice in čolne.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5