Opis

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Fit Model: Primerni za iRobot Roomba i7+(7550)/i7 i3+(3550) i4+(4552 4550) i6+(6550) i8+(8550) E5(5150) E6(6198) j7 I & E & J Serije sesalnik (ki Niso Primerni za J7+/Plus).

Vzdržljiv Material: Ti nadomestni deli so narejeni iz visoko kakovostnih RAČUNALNIK, Združljiv in deluje, tako kot ena stranska ščetka ne bo nič tla in pohištvo, močno zagotavljanje varnosti in čiščenje učinek v procesu uporabe.

Enostavno Vzdrževanje: Ti relacement vakuumske deli se lahko mogoče oprati in ponovno uporabiti, je predlagal, da nadomesti nadomestni deli vsake 2-4 mesece, da obdržite svoj Robotski čistilec, ki delajo z visoko zmogljivostjo.Če strani ščetke so upognjene ali zvit zaradi ladijskega prometa, prosimo, da obnovite jih preprosto namakanje jih v toplo vodo za nekaj minut.

Dragocen Paket: Vključuje 2 Sklop Multi-Površina Gume Ščetke, 8 Paket Filtrov, 8 Pack Strani Ščetke, 1 Paket Čiščenje Orodja, 1 Paket Izvijač.

Barva: Kot Prikazano

Material: plastika

Vsebina Paketa:

4 x roller krtačo

8 x stranski krtačo

8 x filter

4 x vijak

1 x izvijač

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5