Opis

Prenosne Avdio Zaščitna Primeru Kompleti Pribor Očesa Vreče Zvočnik Zaščitna Primeru Nastavite Nastavljiv za JBL BOOMBOX 3/2/1 Generacije

Funkcija:

1. Posebna Oblika: Prenosni trak vrečko za shranjevanje, ki so posebej izdelani za JBL Boombox 2/1 Bluetooth, združljivega zvočnika, ki je združljiv za BOOMBOX 3 generacije Bluetooth, združljivega zvočnika.

2. Visoko kakovostnega Materiala: notranja plast iz keper krpo, na obeh straneh zaščitena s PVC kaplja lepilo+najlon tkanine, ki so odporni na obrabo, umazanijo mraz, anti-potresnih in pade na mraz, in da se lahko prevaža in zaščitene v času potovanja.Z odprtinami na obeh straneh traku je zasnovan z edinstven zvok, prepustnih in zračen material, ki ima tudi dober vlogo v odvajanje toplote in prezračevanje.Nobene potrebe ni, da odstranite trak pri uporabi, in glasbo predvajate lahko tudi pri izvajanju.Ta material je mehak in zložljiv, lahek in prihranek prostora.

3. Ramenski Trak Podrobnosti: Zgosti rami pad design, 5mm pearl bombaž, povečanje ramo stresa območje, nosite na rami za dolgo časa, in zmanjša ramenski stres; Kovinsko krom-platirani vijaki niso enostavno za oksidacijo, trdno in trajno; Nalepke so fiksne, podjetje, in ne izgubijo, in priročno za nakladanje in razkladanje.

4. Multi-namen: Opremljena z odstranljivo neodvisni očesa žep, ki se lahko shranjevanje majhnih predmetov, kot so mobilne telefone, polnilnike, pomnilniške kartice, USB flash diski, itd.v času potovanja.Nazaj shranjevanje vrečko je zasnovan z luknjami.Mobilni telefon se lahko dajo v vrečko za shranjevanje za polnjenje mobilnega telefona.Spodaj je opremljen z žico shranjevanje, trak za shranjevanje odvečno žico.

5. Prenosni: Opremljen je z 1.4-metrska snemljiv ramenski trak, priročno za izvajanje.Uporabiti ga je mogoče kot rami.Dolžina ramenski trak se lahko prilagodi.Uporablja se lahko tudi za zmanjšanje obremenitev in sprostitev vaših rokah.Boste lahko popolnoma uživali v glasbi potovanje.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Izdelek material: Twill krpo+PVC kapljično trak+strojne opreme, ki visi nikelj kljuka+najlon tkanine+pearl bombaž rami pad

Izdelek barva: Camo

Primerno opremo: za JBL Boombox Generacije 3/2/1

Velikost izdelka: Odprtino, odpiranje po zvočnika velikost

Ramenski trak dolžina: 140 cm

Velikost izdelka: O 135x18x5cm/53.14x7.08x1.96inch

Teža izdelka: 280 g

Uporaba korakom:

1. Potisnite levo in desno konča zvočnika v povezovalnim trakom

2. Navzkrižno trakovi dol okoli zvočnik ročaj in jih zategnite

3. Zanke dveh trakov nazaj skozi trikotnik sponke in jih zategnite

4. Mimo zavezujoče pasu preko pritrdilne zaponke na obeh straneh in ga zategnite

5. Krat nazaj povoj in jo držijo tesno z Velcro

6. Fix levi in desni strani trakov in visi na naramnice

7. V vrečko za shranjevanje trak teče skozi zvok ročaj

8. Zavezujoča pasu je določena s cik-cak sponke

9. Tudi kravato drugi strani traku

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Shranjevanje primera+telefon vrečko

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5