Opis

Shranjevanje sadja v stilu s temi lepe sadje posode za shranjevanje!Roman design in eleganten videz, da jih je popoln dodatek za vašo kuhinjo.Super darilo ideja, oni so kot nalašč za shranjevanje vaše najljubše rozine.

Specifikacija:

Teža: približno 170 g

Velikost izdelka: o 21*9.5*9.5 cm/8.3*3.74*3.74 v

Seznam Vsebine:

1pcs*Dvojna Plast Sadje Košarice

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Varnost Zagotovljena: Imejte sadje dobro ohranjena in zaščitena s tem eco-prijazen in trajen sadje posodi.Je varen, odporne na obrabo materiala in značilnosti edinstven slog z a priročen ročaj za enostavno prevoz in skladiščenje.

2.Nepremočljiva in Izčrpati: Opravljanje svoje najljubše sadje z lahkoto.To sadje posodo značilnosti čvrst in udoben ročaj, ki omogoča udobje za vašo dnevno rutino.Z vodotesno in izčrpati design, to je kot nalašč za vodenje vaše sadje sveže.

3.Doma Dekor Nadgradnjo: Reformo in vaša kuhinja z naše stilsko sadje posoda z ročajem.Lahko izberete iz različnih barv in modelov, da bo ustrezala vašim željam.Odlično darilo za vaše ljubljene.

4.Enostavno: Presenetite svoje najbližje, prijatelje ali sodelavce, s to priročno sadje posoda z ročajem.Kot nalašč za družinske izlete, piknike, ali stranke, je edinstven in praktično darilo ideja, ki spodbuja zdravo snacking in preprosto izmenjavo.

5.Široka Uporaba: Vzemite vaše najljubše sadje na prostem z naše Sadje Posoda z Ročajem.Ta vsestranska posoda je kot nalašč za shranjevanje in prenašanje majhen paradižnik, borovnice, jagode, grozdje, češnje, grozdje in drugo sadje.Uživajte pikniki, zabave, kampiranje, in vsakdanjo uporabo, učinkovito in brez težav.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5