Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Pogosto Uporaba: obroč se lahko uporablja na številnih vozilih, kot so avtomobili, vlaki, železnic, avtobusov in več, ki se lahko namesti v zadnji odbijač kot pomembno opozorilo za zmanjšanje pritrditev trčenja, ali se lahko tudi-avto je v notranjosti in zunanjosti-dekoracijo.

Premium-Material: dekorativni opozorilo zank-so iz kakovostnega materiala, plastike, nestrupen in varen, trajen in trden, ni enostavno, da bi prekinil ali zbledi, zanesljivo in lahka mase, ki lahko služijo za dolgo časa.

Okrogla Oblika Modela: avto strani traku je zasnovan v srce oblika, lepa in očarljiva, svetlo in , in to je-enostavno za ljudi, da opazite, da vaš lep videz in da imate varno doživetje vožnje.

Uporabna gradiva: avtobus obroč ročaji so iz najlona in plastike, materiali so trdno in trdo, ročaji ne bo enostavno, da bi prekinil, je ne-enostavno zbledi in rabo, lahko podpira dolgoročno hrambo in uporabo; gladko površino, ki ne bo bolelo vaše roke ali kožo, da se počutite udobno, da imajo.

Enostaven za uporabo: avtobus ročaj je primerna za vas, da uporabite, samo uporabite izvijač, najprej odvijte vijak odbijača opozorilo prstan z izvijačem, nato mimo najlon-pletenic in prevala, kjer želite-visi, in na koncu privijte vijak.

Specifikacije:

Material:Najlon Pleteni Pasu+Plastike

Velikost:Kot Prikazano Sliko

Za Modro/Črna/Bela/Rdeča/Oranžna/Vijolična

Neto Teža:55 g

Oblika: v obliki srca

Paket Vključuje:

1x Avto Ročaj z Roko

Opomba:

① .Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

② .Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Hvala za vaše razumevanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5