Opis

REDRAGON M808 Nevihta USB Žična RGB Gaming Miška 85g Ultralahkih 12400 DPI Programabilni Igre Miši za PC Prenosni Računalnik FPS Igralec

O tej postavki

Let-Preizkušeni Ultralahkih -85g, najlažji miško Redragon z preteklih letih, z uporabo preference testiranje, ki welly paše za vse roke in vse naloge,.Eno kliknite ali povlecite, popolnoma v svoj nadzor.

Estetika Panj - Na listke satja lupini prekrita z udoben motnega konča dobi bistvene buff za PRO, ponuja neomejene možnosti in neskončno možnosti, da bi povečali svoj cilj.

No-Povlecite Vezavi Kabel - Ne le za materialno in oblikovanje miško same, ampak tudi kabel je izdelan iz najlažji materiala ubiti teža in trenja toliko, kot je mogoče.

7 Programabilni Gumbi - Vsi gumbi so na voljo za vnaprej določenih in naloge kompleksnih makro keybindings, enostavno, da se ukvarjajo z vsemi nemogoče misije, ki prihaja vaš način.

Nastavi Vaš DPI/RGB - 100, da 12400 DPI in 16.8 Milijona barv so vse prilagodljiv s programsko podporo, inženir vaše všeč način za zmago.

LET-PREIZKUŠENI ULTRALAHKIH

85g, najlažji miško Redragon z preteklih letih, z uporabo preference testiranje, ki se popolnoma prilega za vse roke in vse naloge,.Eno kliknite ali povlecite, popolnoma v svoj nadzor.

ESTETIKA PANJ

V izrezanka satja lupini prekrita z udoben motnega konča dobi je dvoličan buff, ponuja neomejene možnosti in neskončno možnosti, da bi povečali svoj cilj.

NO-POVLECITE VEZAVI KABEL

Ne samo, materiala in oblikovanje miško sama po sebi, ampak tudi kabel je izdelan iz najlažji materiala ubiti teža in trenja toliko, kot je mogoče.

7 PROGRAMABILNI GUMBI

Vsi gumbi so availble za vnaprej določenih in naloge kompleksnih makro keybindings, enostavno, da se ukvarjajo z vsemi nemogoče misije.

NASTAVI VAŠ DPI/RGB

100 do 12400 DPI in 16.8 Milijona barv so vse prilagodljiv s programsko podporo (https://bit.ly/M808_STORM), inženir vaše všeč način za zmago.

ULTRA LAHKA ZASNOVA

Na 85g, bolj prijazna do nizko-DPI roko žanr igralec.Omogoča širše gibanje, gladko swipes, hitreje reagirajo hitrost v igri.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5