Opis

Gobova Dež Zraka Vlažilnik Pisane Noč Lahka Električna Aromo Difuzor Vlažijo Kožo Lajšanje Trdo za Spalnici Otroški Sobi

Funkcija:

1. Edinstvena in Modna Vlažilnik: zasnova je podobna dež oblakov, in je opremljena z raindrop design.Svojo modno in moderno obliko prinaša naravno dihanje, da je vsak prostor, zaradi česar je popoln okras za vsako družino ali v pisarni.

2. Barvita Noč Svetlobe: To vlažilnik je 7 barvni LED luči.Pritisnite in držite gumb, da prilagodite utripajoča lučka ali pa da ga na.Pritisnite in držite srednji gumb za več kot 3 sekunde, da izklopite napravo za vklop/izklop.Hitro en klik, lahko nastavite odvod vode ali sveti stroja.Pritisnite gumb na skrajni desni, da prilagodite količino dežja pade in vodni curek.

3. Ublaži Suhost: vlažilnik Zraka lahko učinkovito navlažijo suho kožo in pomagajo zmanjšati lušči in nos, krvavitev zaradi suhega.Samo odprite zraka vlažilnik, da uživajo boljše in bolj zdrav zrak.

4. Polnilna Design: USB neposredno priključite napajanje.S 300 ml vode velike zmogljivosti polje, prozoren rezervoar za vodo vam omogoča, da veste, kdaj želite dodati vodo.To tiho spalnica vlažilnik je zasnovan z ultra-tih zvok, za lajšanje stresa in vam pomaga zaspati na noč.

5. Garancija zadovoljstva: prizadevamo si za zagotavljanje vsaka stranka z najvišjo standard storitev za stranke, da se zagotovi vam prijetno nakupovalno izkušnjo.Če imate kakršnakoli vprašanja, poizvedbe ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Ime (neobvezno): Bela, Lesni Barve, Bela+Daljinski upravljalnik, Les Barva+Daljinski upravljalnik

Velikost: O 251x160mm/9.88x6.29inch

Material: PP+PC+ABS

Kapaciteta: 300 ml

Spray obseg: 15-20ml/h

Razsvetljava: Barvna Noč Svetlobe

Padavin design: brez dežja, rahel dež, močan dež

USB neposredno napajanje

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Vlažilnik

1 x USB kabel

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5