Opis

Otrok Dolg Rokav Šoli Hlače Z Oprsnikom Umetnosti Delavska S Skladiščenje Pocket Slikarstvo Predpasnik Nepremočljiva Za Otroke

Bullet Točk: 1.【Nepremočljiva in Smudgeproof】Naši otroci predpasnik je izdelan iz vodoodpornega poliestra, najlona.Predpasnik je dihanje, ki je v celoti madež-odporen, enostaven za čiščenje, hitro sušenje in večkratno uporabo.

2.【Hranite Stran Od Umazanijo】Z našimi otroci slikarstvo predpasnik, lahko uporabite otroških oblačil in rokavi, izolat umazanijo in barve in zmanjšanje obremenitev, vaši otroci čisto po grdo igre.

3.【Velik Žep Design】Naše otroke, fante in dekleta, kuhanje predpasniki so velik žep na sprednji strani, kar vam omogoča, da zlahka nosite majhne kuhanje, peko dodatki ali risalna orodja, sprostiti vaše roke, da ročaj svoje delo.

4.【Multi-Velikost Načrt】Otrok slikarstvo predpasnik je primerna za otroke, stare od 3-11 let: mala: priporočljivo za otroke, stare od 3-5, srednje: priporočeno za otroke v starosti 6-8, velike: priporočeno za otroke, stare od 9-11.

5.【Široko Uporabo】Otrok predpasniki so primerni za barvanje, kuhanje, peko in ročno, in se lahko uporablja tudi za art tečaji, drama rekviziti, rojstnodnevne zabave in temo okraski stranka.

Opis:

Naši otroci predpasnik je izdelan iz vodoodpornega poliestra, najlona.Predpasnik je dihanje, ki je v celoti madež-odporen, enostaven za čiščenje, hitro sušenje in večkratno uporabo.

Otroci Slikarstvo Predpasniki priti s dva rokave, ki lahko bolje izolirati umazanijo in barve in zmanjša obremenjenost, da vaši otroci čisto po grdo igre.Naši otroci fantje in dekleta kuhanje predpasniki so velik žep na sprednji strani, kar vam omogoča, da zlahka nosite majhne kuhanje, peko dodatki ali risalni pribor.

Specifikacija:

Ime: Otrok slikarstvo predpasnik

Material: Vodoodporni Najlon

Velikost: S/M/L

Teža: 150 g o

Seznam Vsebine:

Otroci umetnosti predpasnik*1

Rokav*1 par

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5