Opis

Preprosta rešitev za nered problem.To polje vam pomaga organizirati in skriti kable, izboljšanje videza vašega desk ali zabavo center.To je priročen za uporabo in enostaven dostop, snemljiv pokrov in gumijaste noge.Zagotavlja tudi varnost, saj preprečuje prah, hišni ljubljenčki, in otrok iz dotika žice.Upravljanje kablov Polje: čeden način za upravljanje ponudb za kable.

Specifikacije:

Ime: Upravljanje Kablov Polje

Material: PP

Teža: približno 384g

Velikost: približno 33*13.2*11 cm/12.99*5.20*4.33 palčni

Seznam Vsebine:

1* Upravljanje Kablov Polje

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Več Funkcijami: Ta kabel upravljanje box vam omogoča, da skrijete svojo moč krovu in presežek kabli, izdelava vaš prostor bolj organizirano in manj grdo.Ščiti tudi vaše hišne ljubljenčke in otroke od moči odbora, ki je lahko nevarno.Vi lahko postavite v polje težko doseči prostorov, kot pod oblači ali za računalnikom, tako da lahko shranite sprostite prostor in da je bolj primeren za čiščenje.

2.Hraniti, Urejeno Mizo: Skriti moč krovu, dozi, in vse grdo kable, da s tem upravljanje kabla polje, izdelavo, vaša dnevna soba priročno in gladka.

3.Varnost in Zaščita: S tem upravljanje kabla polje, lahko skrijejo, in organizirati svoje grdo kablov in razdelilnikov, zagotavljanje varnosti vaše otroke in hišne ljubljenčke.Nič več skrbi o spotikanja nesreče ali kosmate prijatelje žvečilni na žice.Zaščito vaših naprav in družine z zaupanjem.

4.Priročno za uporabo: Ta upravljanje kabla polje, ki vam pomaga organizirati vaše moči odbora in kabli lepo in varno.To zunanja oblika a vrhoven-kakovost PP materiala, ki je odporen na obrabo in trganje.Lahko enostavno postavite kabli in moč krovu v polje in potisnite pokrov na kozarec.Ni orodja, ki so potrebne.

5.Široka Uporaba Področje uporabe: S tem upravljanje kabla polje, lahko enostavno podvrnuti proč in se skriti kable iz vaše igralne konzole, TV, telefon in pretakanje naprave v svojo spalnico, ali svoje aparate in razdelilnikov v vaši dnevni sobi ali kuhinji.To je velikodušno velikost in široko aplikacije za različne vrste žic.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5