Opis

Bullet Točk:

1. 180-Stopinjsko Vrtenje: Metlo in Smetišnico Nastavite lahko zavrtite za 180 stopinj, omogoča enostavno čiščenje pod posteljo, mizo, in drugih težko dostopnih mestih.Nič več upogibanje ali kleče!

2. Enostaven za Uporabo : Ergonomska mehke EVA pene ročaj in prilagodljiv ščetine za Metlo in Smetišnico, ki zbirajo najlažji prah in umazanijo, kar pometanje vetrič.

3. Dolg Ročaj Načrta: S to Metlo Smetišnico Nastavite, lahko pomete udobno brez upogibanja več, zahvaljujoč lahkih jeklenih cevi, ki lahko priključite in prilagodite v dolžino.

4. Nastavljiva Dolžina: Ker Smetišnico Dolg Ročaj je oblikovan z dolgo palico, je dolžina, ki se lahko prilagodi, da bo ustrezal vašim višina za odstranitev ali dodajanje pole.Lahke jeklene cevi se lahko pritrdi, da se razširi pol do 38"

5. Širok Spekter uporabe: Ali potrebujete dimnikar v čakalnici, spalnico, kopalnico, vrt, ali kuhinja, to Metlo in Smetišnico Nastavite za Domačo lahko ročaj koli opravka z lahkoto.Opisi: 1. To Metlo in Smetišnico Set omogoča

vas

Opis:

1. enostavno čiščenje pod mizo, na vrtu, in nikjer drugje.Na smetišnico se lahko priključi na lahke jeklene cevi, tako da vam ni treba, da povlečete z roko.V set je kompakten in enostaven za shranjevanje, ko ni v uporabi.

2. Metlo in Smetišnico Nastavite z lahke jeklene cevi.Enostavno čiščenje pod mizo, kavč, posteljo, in druge težko doseči mestih.Ni potrebe, da povlečete z roko, le priključite cev in dimnikar.Idealen za dom in vrt.

Specifikacije :

1. Ime izdelka: Metlo in Smetišnico Set

2. Material: PP+JJEZA

3. Velikost: Metlo približno 97*30cm/38.19*11.81 palčni

4. Smetišnico je približno 90*27 cm/35.43*10.63 palčni

Seznam Izdelkov:

1*Metlo in Smetišnico Set

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5