Opis

Ta dinozaver noč svetlobe je odlično darilo za otroke, ki ljubijo dinozavri.Narejen je vrhunske izdelave in okusa materiala, varne in trajne.Ima dolgo življenjsko dobo in lahko polnite s kablom USB.Zasnovan je tako, z Led, ustvarja prijetno in sproščujoče vzdušje.Primerna je za spalnico, dnevno sobo, vrtec, in katerikoli drugi kraji.

Specifikacija:

Ime: Dinozaver Noč Svetlobe

Baterija: 1200mAh

Material: ABS/Silikona

Dobro dinozaver velikost: približno 122*116*95mm/4.8*4.6*3.7 v

Vesel dinozaver velikost: približno 102*135*87mm/4.0*5.3*3.4 v

Teža: približno 160 g

Čas polnjenja: 2.5 H

Čas osvetlitve: 8-10 ur

Delovna napetost: 4,2 v

Največji tok: 150MA

Polnilni tok: 800M

Nizko napetostjo: 2.6 v

Vir svetlobe tip: LED

Stenj: 6pcs 2835 topla svetloba + 3pcs 5050RGB

Prestavi mesto: 50% topla svetloba/100% toplo svetlobo/sedem-barva svetlobe

Seznam Vsebine:

Dinozaver noč svetlobe* * 1, usb kabel za polnjenje 1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vrhunske Izdelave: Sprejeti strel, svetlobe lahko spremenite, kot želite, in dveh načinih pisane/topla svetloba lahko prešli na bo, prinaša neskončno zabavna in občutek varnosti za otroke.

2.Ni Enostavno, da bi Prekinil: Ta dinozaver noč svetlobe je narejen iz silikona, ki je brez okusa, mehko in lahko se sklonil, ne da bi poškodovali.Lahko se uporablja večkrat in je varen za otroke vseh starosti.

3.Dolga Življenjska doba Baterije: lučka vključuje 1200mAh za litijeve baterije z USB polnjenje prek kabla USB vmesnik.Ko je polna, se lahko uporablja za 8-12 ur, ne da bi morali ponovno napolniti.

4.Zasnovan z Led: Ta dinozaver noč, svetloba je sestavljena iz LED lučka kroglice, ki oddajajo nežna in pomirjujoča svetloba, ki lahko pomagajo zaščititi otroke vid in kakovost spanja.Ne bo utripanje ali ostre blesk, le sprostitev in toplo vzdušje za svoje otroke.

5.Razširjena Uporaba: dinozaver lučka je primerna za različne nastavitve, vključno z spalnice, dnevne sobe, študijske sobe in otroške sobe.Uporabiti ga je mogoče kot postelji lučka, lučka za branje, nego svetilke, dekorativne svetilke, itd.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5