Opis

Moj prijatelj, dobrodošli v naši trgovini.Če potrebujete druge modele tega izdelka, prosimo, kontaktirajte me whatsapp+ 8618873307725. Bom pošlje izdelek povezavo vam za nakup!SKFIRM Instant Vroče/ Vrelo Vodo, Kuhinja Tapnite 3 v 1 Hladno /Toplo Vodo & Grelna Enota • do 60 skodelic/uro filtrirane paro in vročo vodo iz umivalnik mešalnik,nastavljiv do 98°C

• Standard vroče/hladno korito mešalnik funkcije

• Varnost-funkcija za zaklepanje želite zaščititi svojo družino

• Obstajata dve zaslon svetilke na površini tank, ki je enostavno najti naprava deluje ali ne

•Na voljo so v dveh temperatura možnosti, 90 stopinj Celzija in 98 stopinj Celzija

• Enostavno spreminjanje Visoko-Tok filtri z enostaven dostop shut-off ventil

• Visoka kakovost izdelek je bil preizkušen in je ugotovljeno, da je v skladu z IEC 60335-2-21;IEC 60335-1;EN 60335-1;EN60335-2-1. Tople Vode Grelec Rezervoarja blagovne Znamke SKfirm Material Material shell je Kovinski ,notranji rezervoar je SUS 304 nerjaveče jeklo Maks. Temperatura Svojo največjo izbiro temperature 98℃ iz žlebu Pretok 2-2.5 l/min Nominalna prostornina posode 2,4 Litra na Voljo prostornina posode z tmax 1.6 L napetost 240 V(50H) poraba el. Energije 1300 W Garancija 1 Let Garancije za tank Instant Vrelo Vodo, Tapnite blagovne Znamke SKfirm Materiala Nizko-svinca,svinčevih-brezplačno ali dezincification bress(D. R. Medenina) so na voljo.Funkcije Neodvisni vode načinov za ogrevanje vode in mešalnik Ventil Jedro Gradiva Keramični Površinska Obdelava Polirani tlak Vode 0-10 kg Temperatura 0-98 Stopnjo Zagotavljanja Kakovosti Vse elemente, ki so bili cikel testiran s 100.000-krat večje pod 145PSL(10 barov) visok vodni tlak Garancija 2 leti garancije za tapnite FUNKCIJE: Dual Teče Slavina za redno tekočo vodo in kotla filtrirane vode iz samo enega priročno pipa Dvojna Vzvodov za redno in filtrirane vode Eleganten, Sodoben Design, ki pohvale skoraj vsako kuhinjo stil Enostaven za Namestitev

VKLJUČUJE: 1 Vrele Vode Pipa 2 Tople in Hladne iz Nerjavečega Jekla Cevi 1 Vodni Filter Adapter 1 Gumijastim Tesnilom 1 Nerjavno Jeklo Tesnila površinsko obdelavo se lahko izvede v različnih Barvah glede na vaše zahteve.

Springking Industry Co.,LTD je specializirano za pitno vodo pipe področju od leta 2007, vključno s tri-pot, 4 način in 5 način pipo,vrelo vodo, tapnite in tudi peneče vode, tapnite.

Skfirm je močna sposobnost razvoja in oblikovanja, je prejel veliko Potrdilo o Oblikovanje Patenta.Hitro ujame v realnem času na trgu, trende, ohranja tempo s časom v zasnovo proizvoda, omogoča inovacije in hitro zažene več edinstveno serijo izdelkov, ki jih lahko pridobijo podjetja diferenciacije in osebno novih izdelkov, okrepitev izdelka jedro konkurenčnost, in zmago precejšnje ekonomske koristi za vas.

Obrat območje tovarne je približno 5000 kvadratnih metrov, s proizvodnjo kapaciteto kot 80.000 nastavi na mesec.to je posadke strokovnih inženirjev in high tech raziskave in razvoj objektov,to je napredno CAD/CAM sistem, CNC inteligentni pralni center,izpitni center, avtomatske montažne linije, in izpitni center Itd.Vsi naši izdelki so odobreni s številnimi mednarodnimi certifikati,kot CE, RoHS, SGS, EN817 in nekaterih nacionalnih standardov.

Poleg tega SKFIRM posveča veliko pozornost kakovosti izdelkov.Po ISO9001 sistem kakovosti je nujno izvajati v času proizvodnje in dokončanih proizvodov, ki bodo pregledani pred odpremo za zagotavljanje kakovosti.

Veliko modelov, ki jih boste našli v naših trgovinah so dejansko zmagovalcev iz Evropskega vodovodne kaže.od vstopa na globalni trg, skfirm še naprej postavlja nove standarde za zanesljivo delovanje, vrhunsko oblikovanje in storitev za stranke.skfirm-samo izdelavo visoko kakovostnih Pipe in Pribor.

Skfirm bo vaš najboljši partner na Kitajskem, Moj prijatelj, dobrodošli v naši trgovini.Če potrebujete druge modele tega izdelka, prosimo, kontaktirajte me whatsapp+ 8618873307725. Bom pošlje izdelek povezavo vam za nakup!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5