Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Tri Povezavi: USB-žično, 2.4 G-, in BLE5.0 (trije načini), ki se lahko prešli prosto, zaradi česar je primeren za različne uporabe scenarijev.

Visoka Zmogljivost: Vgrajen 1200mAh baterije litij -, dolgo življenjsko dobo, vam omogoča, da uživate v igralne izkušnje, da vaše srce vsebine.

Podpora za DIY-Osi Zamenjava: Hot swappable gred-sedež je sprejet, in za polni delovni ključna podpora gred-telo zamenjavo.Podpora največ tri noge in pet noge se nagne na trgu za zadovoljevanje uporabnikov prednost za DIY nagne.

PBT-Keycap: Dvojni barve-injection molded keycap, gladka in ne mastna, svetlo in non fading znakov, znanstvenih konkavno loka-načrtovanje keycap, fit v roke, in boljši občutek.

Tesnilo-Struktura: Odličen občutek in zvok tipkanja, izogibanje težko trk med znotraj tipkovnico in ohišje med tipkanjem.opremljen z mehko elastično materialu PC položaja ploščo in tri-plast, ki absorbira zvok struktura znotraj tipkovnico za izboljšanje vnesete udobje.

RGB-Polni Barva Ozadja: Neodvisni RGB-backlight LED luči, 16.8 milijona barv, 18 kompleti za razsvetljavo načinov, z visoko prepoznavnost in vizualne pritožbe.

Tri-way Out Line: Sprejme Tip-C vmesnik, ločene tri-way out line oblikovanje, enostavno razstaviti, priročen za shranjevanje, in bolj priročno za izvajanje.

Specifikacije:

Material: ABS

Barva: Modro Stikalo +Modra, Rdeča Stikalo +Modra, Rjava Stikalo +Modra, Rjava Stikalo +Črna Sladkorja, Rdeče Stikalo +Črna Sladkor(neobvezno)

Velikost: Cca. 39.1x14.2 cm/15.39x5.59inch

Model: AK992

Prenos Način: USB-žično, 2.4 G-lan, Bluetooth, združljiva V5.0

Vmesnik Tip: tipko-linije ločitev tip Tip-C vmesnik

Litij-Baterija: 1200mAh

Shell-Material: ABS

Keycap Material: PBT-plastika

Žice Dolžina: Pribl. 1.6 m/5.2 ft

Razsvetljava Učinek: RGB-/18 vrst svetlobnih učinkov, posamezne Luči/20 vrst svetlobne učinke

Ključ-Postavitev: 99 tipke in gumb 1

: full-ključ brez izsekavanje

Sistem za podporo: za WindowVista/7/8/10/11. za Android-sistem

Paket Vključuje:

1x AK992 Mehanske Tipkovnice

Opomba:

Prosimo, dovolite 0-1cm napako.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5