Opis

7 Palčni Avto MP5 Predvajalnik Bluetooth-združljivo Brezžično Carplay Android Auto Prenosljiv Avtomobilski Stereo sistem HD Zaslon na Dotik, WiFi FM Oddajnik

Funkcija:

1. Napredne Funkcije in Združljivost: Opremljena s front-loading design, ta avto radio funkcije F133 CPU in LPDDR 1024Mb RAM-a.Deluje na Linux, ki temelji na operacijski sistem in podpira brezžično CarPlay in Android Auto, ki omogoča nemoteno integracijo z vaše mobilne naprave.Podpira tudi žično zrcaljenje obeh Apple in Android telefonov, ki zagotavlja priročen način za ogledalo vašega telefona na zaslonu avtoradia zaslonu.Uživajte večjo učinkovitost in sinhronizirana uporaba zmogljivosti.

2. Povratne Fotoaparat Podpora: To multimedijski predvajalnik ponuja dodatne združljivost z AHD vzvratno kamero, ki zagotavlja vizualni pomoč, medtem ko obračalni vaše vozilo.Bivanje se zaveda svoje okolice in zagotoviti varno parkiranje in manevriranje.Fotoaparat neopazno integrira z avto radio, povečanje vaše doživetje vožnje.

3. Bluetooth, združljiva in Multi-language: Featuring Bluetooth, združljiva 5.0 tehnologije, to FM radio omogoča prostoročno klicanje in pretakanje glasbe.Svojo napravo seznaniti truda in uživajte brezhibno brezžično povezljivostjo.Poleg tega, da podpira več jezikov, vključno angleški, Kitajski, Japonski, korejski, francoski, italijanski, portugalski, ruski, španska, Tajska, nemški, Indonezijski, turški, Hebrew, Arabic, in ukrajine.

4. Priročen zaslon na Dotik in Polno-zaslon: S svojo odziven zaslon na dotik kapacitivnimi in multi-touch podporo, ta avto MP5 predvajalnik zagotavlja uporabniku prijazen vmesnik za enostavno upravljanje.Uživajte popolno-zaslon na dotik za nadzor in pluti skozi različne funkcije brez truda.Radio podpira tudi FM prenos čez osem frekvenca točk, zagotavlja jasno in prijetno poslušanje izkušenj.

5. Univerzalni Fit in Plug-and-Play: Oblikovana tako, da vse modelov vozil, tudi tovornjakov in avtobusov, ta prenosni avtomobilski stereo sistem ponuja prenosno napravo, ki je plug-and-play združljivi.Tako da ga priključite neposredno na vaš avto je obstoječi sistem, brez kakršnih koli sprememb.Podpira USB in TF kartico, predvajanje glasbe in video posnetke, ki vam omogoča, da uživajo svoje najljubše večpredstavnostnih vsebin, udobno tudi na poti.

Specifikacija:

Za Vozila Znamke/Modela: univerzalna

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Prikaže Velikost: 7inch

Ločljivost: 1024x600

OSD Jezik: Kitajski (Poenostavljeni) Kitajski (Traditional),Arabic,German,Russian,French,Korean,Portuguese,Japanese,Thai,Turkish,Ukrainian,Hebrew,Spanish,ITALIAN,Indonesia,English

Digital Media Format: Mp3,MP4

Posebne Značilnosti: MP3 Predvajalnike,Carplay,Android Auto,Vzvratno Vhod

Operacijski Sistem: Linux

Posebnost: Vgrajen Zvočnik/Mikrofon,Wifi Funkcija

Vmesnik: USB 2.0

RAM: 1 GB

Din: En Din

TF/Micro SD Slot: 1

Kategorija: Avto MP5 Predvajalnik

Vgrajen Zaslon: DA

Je zaslon na dotik: DA

Procesor Vrsta: F133

Pakiranje velikost: 210x138x100mm/8.27x5.43x3.94inch

Model:C70-D

Tip: Prenosni Avto Smart Zaslon

Radio frekvenca: FM 87,5-108,0 MHz

Vhodna moč: 12V/3A

Vozilo napetost: 12-36V (za avtomobile in tovornjake)

TF kartice: Podpora za

AUX izhod: 3,5 mm izhod za slušalke izhod

Avdio format: MP3/WMA

Video format: avi/dat/asf/mkv/rm/flv/swf/mp4/mov/3gp

Obračalni video: Podporo (original samo kamera)

Bluetooth, združljiva: BT 5.0

Wi-Fi frekvenca: dual 2.4 G/5 G frekvenca

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Vozila

1 x nametitev

1 x Avto Punch Line

1 x Navodila za uporabo

1 x Aux Kabel

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5