Opis

Opis:

Umetni Nagelj Košarica je sestavljen iz 7 cvetje, je elegantno obliko z realistični videz in je kot nalašč za okrasitev dnevna soba, jedilnica, spalnica, kopalnica, študija, na polico, in tako naprej.

Specifikacije:

Ime Izdelka: Ponaredek Cvetlični Košarico

Material: Plastika tkane košarico, svila cvet

Velikost: približno 9.5*22 cm/3.74*8.66 palčni

Teža: 200 g o

Seznam Vsebine:

1pcs* Umetno Cvetje, Košarice

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in fotografiranje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Zanesljiv Materialov】: iz cvetličnega svilene tkanine za cvetje in listje, Umetno Cvetje, Košarice se lahko očistijo z lahkoto in je trpežna, za dolgo časa uporabe.

2.【Lepo in Živahno】: Funkcije, elegantno obliko z realistično nastopov, Ponarejenega Cvetna Košarica je sestavljen iz 7 cvetje in nima nobenega posebnega vonja za zanesljivo uporabo.

3.【Praktično in Uporabno】: Zasnovan s čisto žile in stebla, Umetno Nagelj Cvetlični Košarici vam udobno dotik, občutek in omogoča enostavno vzdrževanje.

4.【Obširno Uporablja】: Ponaredek Cvetlični Aranžma naredi odličen cvetlični okraski za materinski Dan, poroke, srečanja, tabela centerpieces, in še več.

5.【Multi-priložnost Primerno】: na Splošno uporablja za okrasitev dnevna soba, jedilnica, spalnica, kopalnica, študija, na polico, in tako naprej, Umetno Nagelj Ureditev je koristno.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5