Opis

Motorno kolo, Ščitniki za Kolena Dihanje Motokros Kolena Naramnicami Udobno Motocikel Komolec Zaščitnik Shockproof za Off Road Vožnja

Funkcija:

1. Ergonomska Oblika: Ta motocikel koleno blazine so izdelane z ergonomskimi načeli v mislih, featuring asimetrični in pre-ukrivljen design, ki omogoča naravno gibanje in prilagodljivost.Zagotavljajo udobno prileganje in zagotoviti neomejeno mobilnost med vožnjo.

2. Kolena Upognite Poti: Zasnovan z specializiranih poti za upogibanje kolena, ti motokros kolena naramnicami omogočajo nemoteno in neomejeno gibanje.Kolesarji lahko udobno flex kolenih, brez kakršnih koli omejitev ali nelagodje.Koleno blazine prišel z vgrajenim oblazinjenje blazine, ki poskrbijo za učinkovito blaženje sunkov, izboljšanje udobja in zagotavljanje varne jahanje izkušnje.

3. D Očesa Tkanine: motocikla komolčniki so narejene iz D očesa tkanine, ki spodbuja učinkovito odvajanje toplote v prostem vožnje.To dihanje materiala izboljša prezračevanje, vodenje kolesarjev kul in zmanjšanje znojenja v vročih vremenskih razmerah.

4. TPE Lupini Materiala: športni ščitniki za kolena funkcija TPE (Termoplastični Elastomer) lupini, ki učinkovito absorbira udarce in zagotavlja ubla.Ta material pomaga zmanjšati vpliv in zaščito kolena od morebitnih poškodb.

5. Satja Prezračevalne Odprtine: Opremljena z satja-slog prezračevalnih lukenj, ti spustu koleno blazine ponujajo izboljšano zračnost in odvajanje toplote.Kolesarji lahko uživali boljši pretok zraka in prezračevanje, zagotavljanje a udobno vožnjo tudi v poletnih mesecih.Riding komolec varovala uporabiti prečni trak design, ki omogoča večjo fleksibilnost in prilagodljivost med gibanjem.S priročno tri-drugi hitro sprostitev sponko, ti podloge za koleno se lahko enostavno in varno pritrjen ali odstranil s samo eno roko, zagotavlja trajno in zanesljivo pritrditev.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Model Name: Motorno Kolo, Ščitniki Za Kolena

Material: 3D očesa tkanine+TPR+EVA

Barva: črna

Vrsta(neobvezno): dva kosa komolca blazine/ dva kosa ščitniki za kolena/ dva komolca blazine in dve ščitniki za kolena

Velikost: povprečna velikost

Sezona: Vse letne čase

Velikost:

Komolci: 41x36cm/1.61x1.42inch

Ščitniki za kolena: 42x38cm/1.65x1.5inch

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

2pcs x Komolca Blazine/Ščitniki za Kolena/1 x Quad Set (2pcs x Komolca Blazine + 2pcs x Ščitniki za Kolena)

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5