Opis

1 KOS Računalniška Tipkovnica Čistilo Brush Set Bluetooth Slušalke Čiščenje Pero Čiščenje Orodja White&Blue

11-v-1 Čiščenje Kompleta: Tipkovnica Čiščenje Komplet Vsebuje Silikona, Nasveti, Flanela Čiščenje Krpo, Flocking Goba, Ključ Puller, Čopič Držalo za Telefon in še več za Čiščenje Razpoke, Madeži, Limescale Delcev, Prahu in Pull-out keycap.

Zmogljiv: silikona nasvet odstrani trdovratne madeže v razpoke od slušalke, gumbov in drugih predmetov.Visoke gostote krtačo odstrani umazanijo in prah iz slušalke zvok luknjo.Flocking goba odstrani prah v notranjosti slušalke polnjenje primeru.Flanela robčki se uporabljajo za čiščenje velikih prašnih področjih, kot so klaviature, mize, okna, ograje, in še več.

Razširljive Split Design: En konec večnamensko čiščenje pero je razdeljen na krtačo, ki se lahko uporablja po potiska ven, ki je udoben in brezskrbno, in vam ni treba skrbeti, da bi izgubili skp.

Globinsko Čiščenje: tipkovnica čiščenje krtačo kit prihaja s tipko puller.Uporabite tipko puller, da odstranite keycaps, nato pa uporabite najlon ščetko za čiščenje tipkovnice bolj temeljito.Ob istem času, to je zelo priročno, če želite zamenjati keycaps.

Mehkega Materiala: tipkovnica čiščenje čopič je narejen iz kakovostne ABS materiala, brez vonja, trajno.Mehko najlonsko krtačo ne bo bolelo, tipkovnice, z zmerno trdoto in dobra elastičnost, enostaven za čiščenje tipkovnice.

Slušalke Čiščenje Kompleta: Slušalke Čistilo Ščetke

Računalnik Za Čiščenje Pero: Tipkovnica Čiščenje Krtačo

Številka modela: PC Čiščenje Kompleta

Ime: Tipkovnica Čiščenje Kompleta

Barva:bela+modra

Material:plastika

Vsebina Paketa:

1 x 11 1 Komplet za Čiščenje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

Sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase ali materialov v pošiljki.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5