Opis

1 Par Drsna Vrata Kolesa za Enostavno Vgradnjo Drsna Vrata Kolesa za Tiru Vrata, dodatna Oprema

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

Gladko in Tiho Gibanje: Ti iz nerjavečega jekla drsna vrata kolesa zagotavljajo gladko in tiho gibanje, ki zagotavljajo brezhibno drsna izkušnjo za vaše pohištvo in omare.

Nerjavno Jekleno Konstrukcijo: Izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla, ti vrata kolesa so zgrajena do zadnjega, ki zagotavljajo dolgoročno vzdržljivost in zanesljivo delovanje.

Gladko in Tiho Vozni: nerjaveče jeklo kolo design omogoča gladko in enostavno zvijanje, ki vam omogoča, da odprete in zaprete vaš drsna vrata z lahkoto.

Vsestranski Pribor: Ti drsna vrata kolesa so primerna za različne aplikacije, vključno pohištvo, omare, omarah, omare, in še več, ponuja vsestranski uporabi možnosti.

Glide Tehnologija: Opremljena z gladko drsenje tehnologije, ti drsna vrata kolesa zagotoviti, lahkotno gibanje, ki vam omogoča gladko slide vaš vrata odprta in zaprta.

Specifikacije:

Material:Nerjaveče Jeklo, Plastika

Velikost:58mm x 31mm, 48 mm x 18 mm Paket Vključuje:

1 Par x Drsna Vrata Kolesa

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili z ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun. 6,Če imate kakršna koli vprašanja glede naročil, prosim, in se obrnite na nas najprej bomo vam izpolnjujejo odgovor.Ker vaša podpora je naša gonilna sila.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5