Opis

【Izdelek Parametrov】:

Izdelek Napetost: 11.1-12V

Izdelek Tlak: 150PSI

Izdelek Konfiguracija: 1 gostitelj + 1 Kitajski in angleški priročnik + zračne šobe + podaljšanje cevi + sesalna šoba + color box

【Opis Izdelka】:

1. Ta stroj je primeren za avtomobilske pnevmatike, še posebej 4x4, srednje avtobusi, tovornjaki pod 2 ton, avtomobilov in večje pnevmatike, ki imajo velike količine zraka in hitro inflacije.

2. Primerna pa je tudi za motorna kolesa, kolesa, igre z žogo, gumijasti čolni, plaže plava postelj, napihljive igrače in tako naprej.

3. Na avtocesti, v naravi ali na delo v dopoldanskem času, pnevmatike nenadoma pušča ali pnevmatike vbrizga, ki se lahko uporabijo za prvo pomoč.

4. Ohranjajo pravilen tlak v pnevmatikah v avto pnevmatike lahko zagotovi varno vožnjo in shranite bencin.

5. Opremljen s celoto zračne šobe, ki se lahko uporabljajo za višanje pnevmatike, gume, čolni, zračne blazine, napihljive igrače, žoge in veliko namenov.

【Navodila】:

1. Vstavite zračne šobe na vrhu gume cev neposredno na ventil pnevmatike.Ko zaslišite zvok puščanje zraka iz pnevmatik, to pomeni, da se zrak, ki je v obtok.Še naprej privijte zračno šobo, in zrak bo več uhajanja iz.

2. Priključite napajanje 220V vtičnico

3. Pri napihovanju, se kazalec merilnika raste z pnevmatike nasičenost.Ko kazalec doseže ustrezen tlak v pnevmatikah (splošna avto pnevmatike tlak v pnevmatikah je 223kpa=35PSI), izvlecite vtikač in zračne šobe za dokončanje dela.

4. Prosimo, uporabite strokovno žogo iglo in plastične šobe opremljeni s to napravo povežete z zračno šobo, da se napihnejo kroglice in zraka, ki zahteva opreme.

【Ukrepi】:

1. AC izdelki so strogo prepovedan vstop vode;

2. Prepovedano je za otroke na dotik, medtem ko delate.

3. Ta stroj je omejena na uporabo (AC220V) dobave;

4. Pri napihovanju, prosim, ustavite za 10 minut po neprekinjeno delo za 10 minut, da se prepreči poškodovanje zraka in dodatki, in podaljšati življenjsko dobo motorja.

5. Ko je general tire je napihnjena, da lahko dosežejo običajni tlak v pnevmatikah za 30PSI v približno 3-5 minut, in velike pnevmatike bo malo več; če se kazalec merilnika hitro dvigne za 50-100PSI, ko se začne, da se napihnejo, to pomeni, da je zrak blokiran. zraka , ne vnesite pnevmatike.V tem času, boste morali, da ga izklopite zračne šobe priključek takoj in ponovno deluje, sicer se motor in instrument se bo hitro poškodujejo.

6. Kadar uporabljate, naj ljudje ne pustite telesu, bodite pozorni na tlak v pnevmatikah v vsakem trenutku, in ne bo preveč nasičenih;

7. Po tem, ko naprava uporablja zračne šobe ključa mora biti popravijo, da se prepreči utrujenost gume elastičnost v notranjosti;

8. Zrak plug je opremljen z varovalko.Če zrak ne začni, prosimo, odprite čep, da preverite in zamenjajte (če je varovalka 15A);

9. Stroj je treba izogibati vlage, težkih padec in pesek in blato invazijo, in se izognili otroci igrajo z njim, da se prepreči škoda;

10. Tlak, potreben za vsako pnevmatiko je drugačen, glejte oznako na strani avto pnevmatike, ali vprašajte proizvajalca avtomobilov

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5