Opis

Iščete trajne in sablastan Halloween balon garland za vaše stranke ozadju?Poglej ne dlje od naše Halloween balon set!Naše baloni funkcija konfeti zaljubljen stene za dodatno dotik razburjenje.Kot nalašč za praznične praznovanje Halloween.

Specifikacija:

Ime: Halloween Balon Arch Kit

Material: lateks

Seznam vsebine:

1* Halloween Balon Arch Kit ( 124 Kos)

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Neverjetni Halloween Zabava: Povzdignil vaš dogodek z našo halloween balon arch za vgradnjo v vozilo.Ta edinstvena okraski stranka set ima vse kar potrebujete za sablastan praznovanje.Ustvarite balon garland in ga uporabite kot vašo stranko ozadju, ali pa ga obesite na steno, vrata, okna ali strop.Hitro in preprosto uporabo, naš kit zagotavlja nepozaben dogodek.

2.Zagotoviti Dolgoročno Uporaba: Zaradi naravnega lateksa, material, naše Halloween balon arch kit kotlih debel in močan, obdrži svojo obliko brez živahen.

3.Vsestranski Uporabo: Dodajte nekaj voh za vse priložnosti z našimi Halloween Balon Arch Komplet!Ta vsestranski komplet vam bo pomagal ustvariti neverjetno balon šopke, aranžmaje in tabelo okraski za noč Čarovnic, Božič ali Novo Leto strank.To je tudi zabavno stranka igra in foto ozadje za goste, da uživajo.

4.Praznično Dekoracijo: Povzdignil svoje Halloween stranka dekor z našo balon arch za vgradnjo v vozilo.Za konfete, ki je napolnjena baloni bodo prianjati za stene, skozi statično elektriko, medtem ko je zabavno in pisane balone, ki bo privlačen prikaz po inflacije.Nežno drgnite jih z brisačo, volne, preprogo ali krpo po inflacije.

5.Izvrstno Darilo: Zdravljenje vaša hči, družina ali prijatelji z grozljivo in privlačno balon setup.To je noč Čarovnic balon set je odlično darilo za ljubljene, ki bodo dodali življenje za svoje sablastan praznovanja.Z vseh bistvenih vključeni, ustvarjanje frighteningly fantastično arch še nikoli ni bilo lažje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5