Opis

Predstavljamo vam naš najnovejši dodatek k RAČUNALNIŠKE Strojne opreme Spirale in Adapterji kategorija - M. 2 AX210NGW WIFI6E 5374M Gigabit 5G 5.2 Bluetooth NGFF M2 Dual Band je vgrajena Brezžična Kartica!Ta visoko zmogljiva brezžična kartica je zasnovan tako, da zagotavlja nemoteno povezovanje ter izboljšano hitrost za vse omrežja potrebe.

S svojo napredno AX210NGW WIFI6E tehnologije, ta brezžična kartica ponuja strele-hitro hitrost do 5374 Mb / s, ki zagotavljajo nemoteno in neprekinjeno uporabo brskalnika, pretakanje in igralnih izkušnjah.Ali ste prenos večjih datotek, pretakanje 4K video posnetkov ali igranje online igre, to kartico lahko ročaj to vse z lahkoto.

Opremljena je z dual-band funkcijo, ta brezžična kartica deluje na obeh 2,4 GHz in 5GHz frekvence, ki vam omogoča, da izberejo najboljše signal za vaše posebne potrebe.Izkušnje hitreje in bolj stabilno povezave na 5GHz pas, ki je idealen za pasovne širine-intenzivne naloge, medtem ko z uporabo 2,4 GHz pas za boljše obseg in združljivost.

Eden od standout funkcije te brezžično kartico je svojo vgrajen Gigabit 5G zmogljivosti.S tem vrhunske tehnologije, uživajte ultra-hitro in las-free internetne hitrosti, kot nalašč za zahtevne naloge, kot so spletne igre, HD pretakanje in video konference.Poslovite od medpomnjenje in povezave signal, in hello za brezhibno spletno izkušnjo.

Ampak to še ni vse - to brezžično kartico tudi prihaja z Bluetooth 5.2 tehnologije.Povežite naprave brezžično in uživajte v hitrejši prenos podatkov hitrosti, izboljšanje obseg in zmanjša porabo energije.Ali ste sinhronizacijo vaš pametni telefon, brezžične slušalke, ali drugih naprav, ki omogočajo Bluetooth, ta kartica zagotavlja, brez težav in učinkovito povezavo.

S svojo NGFF M2 obliki faktorja, ta brezžična kartica je kompakten in enostaven za namestitev, ki je združljiv s široko paleto naprav.Preprosto ga priključite na vaš motherboard je M. 2 reža, in ste pripravljeni, da bodo na naslednjo raven brezžično povezljivostjo.

Nadgraditi svoje omrežje z M. 2 AX210NGW WIFI6E 5374M Gigabit 5G 5.2 Bluetooth NGFF M2 Dual Band Vgrajeno Brezžično Kartico danes.Uživajte strele-hitro hitrosti, stabilne povezave, in večje zmogljivosti za vse vaše internet potrebe.Pred bivanje v digitalnem svetu in odklepanje pravi potencial vaših naprav s tem zanesljivo in visoko zmogljivo brezžično kartico.

Naročite zdaj in izkušnje razlika za sebe!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5