Opis

Ženske Poletne Hlače Visoko Pasu Asimetrične Naguban Gumb Dekor Barva Slim Fit, Mehko Trebuh Nadzor Nad Koleno Dolžina Mini Hlače

Vsestranski & Eleganca: Ti culotte hlače so kot nalašč za vsako priložnost, pa naj gre za vsakdanje obrabe, večer, ali vikend oddih.Seznaniti jih z nobeno vrh za stil in moden videz, primeren za vse letne čase, še posebej poleti.

Udobje & Fit: Narejene iz mehkega, dihanje tkanine, teh visokih hlače funkcija smocking in gumb podrobno, da vitek noge.Stretchy design zagotavlja udobno prilegajo za vse dan nositi.

Funkcionalna Zasnova: Z culotte slog in stranskih žepov, te hlače nudijo modo in funkcionalnost.Dihanje, smocked design, zaradi česar so kot nalašč za pomlad, poletje in jesen.

Barvni Spekter: na Voljo v paleto barv, ki se ujemajo z vašo najljubšo omaro essentials, te ženske hlače ponujajo neskončne možnosti za različne priložnosti in osebnih stilov.

Te hlače so primerni za vsakdanje obrabe, greva ven, datum, šola, party, klub, večer, vikend oddih, priložnostne šport.

Opis:

Predstavljamo vam naš vsestranski in stilski Ženske hlače, kot nalašč za vsako priložnost!Izdelani z mehko, udobno in dihanje tkanine, teh visokih hlače so načrtovani tako, da boste občutek prepričani ves dan.V smocking in gumb, ki podrobno ne samo dodati modi dotik ampak tudi pomaga vitek noge za laskavi fit.

Primerna za vsakdanje obrabe, te kratke hlače lahko brez truda prehod iz priložnostne izlete, bolj formalnih dogodkov.Ali ste naslov na delu, v šoli, stranka, ali vikend oddih, te hlače so dobili ste zavarovani.Seznaniti jih s vaš najljubši vrhu, za šik videz, ki je kot nalašč za vse sezone - še posebej poletje!

Naše Ženske hlače tudi zunanja oblika a stretchy design in stranskih žepov za dodatno udobje in funkcionalnost.Na voljo v različnih barvah, boste imeli veliko možnosti, da se premeša in se ujemajo z vašo garderobo essentials.Te hlače so ne le kot nalašč za pomlad, poletje in jesen, ampak tudi odlična izbira za delo in vsakdanje življenje.

Nadgradnjo vaše garderobe s temi morajo imeti Ženske hlače in doživite popolno kombinacijo udobje, stil, in vsestranskost.Ne zamudite na ta bistven dodatek k vaši omari, da tvoje danes!

Ime Izdelka: Hlače

Material: Poliester

Spol: Ženske

Slog: Priložnostne

Dolžina: Nad Koleno Dolžina

Velikost Vrsta: Redni

Pas: Visoko Pasu

Značilnosti: Naguban, Gumb Dekor, Asimetrične

Velikost Podrobnosti:

Velikost: S, Pas: 74 cm/29.13", Kolk: 96 cm/za 37,8", Hlače Dolžina: 36 cm/14.17" (Pribl.)

Velikost: M, Pas: 78 cm/30.71", Kolk: 100 cm/39.37", Hlače Dolžina: 37 cm/14.57" (Pribl.)

Velikost: L, Pas: 84 cm/33.07", Kolk: 106cm/41.73", Hlače Dolžina: 38 cm/14.96" (Pribl.)

Velikost: XL, Pas: 90 cm/35.43", Kolk: 112 cm/44.09", Hlače Dolžina: 39 cm/15.35" (Pribl.)

Velikost: 2XL, Pas: 96 cm/za 37,8", Kolk: 118 cm/46.46", Hlače Dolžina: 40 cm/15.75" (Pribl.)

Opombe:

Prosimo, obrnite se na našo velikost grafikona in izberite pravo velikost.

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Paket Vključuje:

1 x Hlače

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5