Opis

Značilnosti:

OOTDTY

8Fantastic-barve,širok izbor 8bright-barve, da se je odločil iz.ljudi, ki radi obrti in diy design bo navdušil s ponudbo-barve po izbiri.bogata pigment učinkov deluje bolje na bele tkanine.

Vsestranski tkanina označevalcev,kot nalašč za diy kostume, t-majice, kavbojke, klobuki, torbice, čevlji, platno, superge, slinčki, otroški orodje, pillowcases in še veliko več na vaše želje.možnosti za dekoracijo so neskončne-z našo stalno tkanine peresa.

Premium kakovosti,zasnovan s strokovno-črnilo, fade-odpornih materialov za strojno pranje in ni odjemnih-na tkanine.zagotavljanje vaše art design ohranja svojo prvotno lepoto kot kdajkoli prej dolgo.

Enostaven za uporabo,naše tkanine označevalcev prihajajo z globo nasvet in tok nemoteno za enostavno upravljanje.non-toksične, nizko-vonj, brez kislin in zbledi dokaz-ink.preprosto ustvarite debele in tanke linije za nemoteno pisanje, doodle, barvanje, v katerem navaja, risal, je poudaril, pisno ali katero koli diy projekt.

Prosimo, kraj kos papirja pod risalno površino, da bi preprečili krvavitve-thr.Narišite vaš design, uporaba svetlobe plasti-črnilo, dokler želeno svetlost je doseči (Ali ohraniti tesen po vsaki uporabi, tako peresa, bi ne izsuši).

Specifikacije:

Material:Plastika

Paket Vključuje:

8 Kosov Tkanine, Tekstilne Flomaster

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike betweeen različnih monitorjev,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5